Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Teisingai, kelkit kainas 100%. Kas netingi valgyt pasidaryt, nusispjaut i tu restoranu kainas.
Reikėtų avialinijų naujų, daugiau, daugiau.....kad kas valandą iš Palangos kiltų į visas puses, viena savaitgali Ispanija, kita nors Bulgarija kokia mėsos paesti.....zodziu kaina ta pati, tik už tą kainą dar viezbutis ir snapsas ką Palangoje už pietus...... Lėktuvų duokit...... Daug lėktuvų, kad į darbą į skandinavija, penktadienį namo, šeštadienį į Ispaniją ir sekmadienį į darbą...... Palanga nugriauti, kad pakilimo taką prailginti.....
@!!! tai jie šito ir siekia , kad čia neliktų nieko , o paskui valstybę aukcijono būdu parduoti ,
Tai be problemu, galit nors ir 200% brangint. Vartotojas ner avinas, jau kaip nors atsirinks. O pakol anas atsirinks, galit valgyt patys. Arba uzsidaryt.
Ir as bendrai nesuprantu, prie ko cia nuosavas biznis ir valstybe. Jei biznis yra asmeniskai tavo, tai visos su juo susijusios rizikos - irgi tik tavo.
40 tai čia mažai, maxima 200-300 proc pabrangina prekes, tiesa kartais daro nuolaidas 40 proc.
Branginti reikia 90 % nes nevaikštau į knaipes
Pastoviai jie rėkia, pastoviai bankrutuoja, kaip Palangos verslininkai, viskas visada blogai. Tegu užsidaro! Tik, kad nebankrutuoja, bent jau Vilniuje patekti negali stalo nerezervavus, pilna klientų apgultis. Kainos astronominės!
kebabus po 20e cepakus po 50e saltibarsiai po 40e mokescius pakelti iki 45pr nes valstybey reikia gydyti apsirijusius ir alchasus
Vienoje tv laidoje restorano savininkas taip kalbejo apie savo versla. Turi namus Kipre, o atostogauti vaziuoja i Filipinus. Prastas gyvenimas pas ji . Kaip manote.
Tik dar reikia išsiaiškinti
Tik dar reikia išsiaiškinti
@Grazu Ar jis čia tiek uždirbo iš restorano verslo. Ar restoraną įkūrė "savirealizacijai", t.y. iš neturėjimo ką veikti ir kur pinigus dėti.
Gal tas maistas paauksuotas?
brankinkit 200% ir vaikščiokit vienas pas kitą, mes pasigaminame namuose.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų