Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
yra skani dešrytė vytinta firmos"Minida" "gardžioji","karališkoji",o taip pat sios firmos virtos dešrytės,bei pieniškos dešrytės,ir kokybė ir skonis geras.
Tik ,labai gaila,kad šios produkcijos gaminius greitai išperka ,kas juos žino.
Šie gaminiai gaminami Tauragėje.
Tik ,labai gaila,kad šios produkcijos gaminius greitai išperka ,kas juos žino.
Šie gaminiai gaminami Tauragėje.
Mėsa be mėsos :))
Kas yra ta "mechaniškai atskirta mėsa", nuo ko ji atskirta? Nuo kaulų? Tai kaip ja dar kitai patskirti - virti iki kol ji nukris nuo kaulu? Pjaustyti lazeriu? Kaip nemechaniškai ją dar atskirsi? :))
Xi xi... Prajuokino. maisto priedai nekenksmingi :))) Patys juos ir valgykit. As geriau mesos pas ukininka nupirksiu ir paprasysiu, kad man desra padarytu kaip musu senoliai dare...
Išskyrus gal tą dalį, kur labai neabejojama priedų nekenksmingumu, bet čia, kiek suprantu, ne žurnalistų, o klerkų nuomonė.
Deja, pabaigęs perskaityti straipsnį, panašu, kad turėsiu atsiprašyti žurnalistų už pirmo komentaro ironišką pavadinimą ir bereikšmę informaciją komentare, kuri buvo ir pačiame straipsnyje:) Geras ir objektyvus straipsnis!
dzumis žurnalistams - chemijos ekspertam
Kažkokio gaminio mėlynavimas nuo jodo tirpalo parodo ne mėsos nebuvimą gaminyje, o krakmolo buvimą. Kuo daugiau krakmolo, tuo mėlynesnis mėginys.
cia dar nieko ne taip senai jau buvo straipsnis panasaus pobudzio,tik ten jau lb akivaizdi ir gan vaikiska reklama buvo padaryta
SLEPKIT SITA NUPIRKTA STRAIPSNY NEJUOKINE SAVO SVETAINES!!!
Kiek mėsos yra lietuviškoje dešroje?