Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
jauciamai pamazetu buduliu, kurie atejo i restorana todel, kad tik siandien turi pinigu (rytoj badaus)
Į restoranus eina tik itin turtingi gali kainas kelti trigubai
@Žinovas... i restoranus eina, kas sugeba uzsidirbti. Jei zmogus per para nesugeba uzsidirbti kepsniui restorane, madingiems marskiniams sau ir tikro sampano buteliui su geliu puokstaesavo mylimajai - tai rankos jam is subines auga. (man dar ir naktiniam klubui lieka, tik niekam nesakykit)
@Pataisele Ar sugeba išsisukti nuo mokesčių mokėjimo? Nes lengvai išleidžiami lengvai gauti pinigai
@Vaiva esu lietuvis, savo salies patriotas
@Pataisele Myliu tave.
Kelkit kelkit....po paskutinio kebabo nusipirkimo už 16e, jau pusė metų neturiu minčių užeiti į kavines.
Mano megstamas restoranas liks
Mano megstamas restoranas liks
Kiti nedomina. Paprasta
@Donaldai kaip visada, Luzeriai valgys Donalduose
Gali visi uzsidaryti.Ko ten eiti,lidlo maisto paėsti uz didelius antkainius.
@Matom kur parasa perkate Kiti eis. Ar maskovijoj visi turi elgtis vienodai?
As niekada nevalgysiu valgykloje, kurioje valgo mano kaimynas, griebiantis lapus prie seniunijos, jog gautu pasalpa. Jis niekada nevalgys restorane, kuriame valgau as. Ir tai yra teisinga, beveik kaip komunizme - kiekvienam pagal darba,
Palangos kavinės visuomet šešėlyje dirbo rado kuo pagasdinti.
Dėl manęs jų gali visai nebūti.Žinau kas dirba kavinėje moka minimumą priedo vokelis su 200 eurų.Kažkodėl verkia restoranai,viešbučiai, bet savininkai sėdi prabangiose mašinose per metus kelis kartus kelionės į šiltus kraštus Taip kad neverkit apseisim be jūsų už šaltibarsčių šaukštą 10 eurų negausit.
Labai gerai tegu užsidaro

Skaitomiausios naujienos




Į viršų