REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Paklausus žmonių, kuris metų laikas jiems kainuoja bene daugiausiai, daugelis įvardija rudenį. Tuo stebėtis būtų sunku, juk ruduo yra tarsi naujo sezono startas.

Paklausus žmonių, kuris metų laikas jiems kainuoja bene daugiausiai, daugelis įvardija rudenį. Tuo stebėtis būtų sunku, juk ruduo yra tarsi naujo sezono startas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Būtent rudenį vaikai pradeda eiti į mokyklą, be to dažnam tenka rūpintis savo automobiliu. Šiuo laikotarpiu tenka pereiti prie kur kas šiltesnių drabužių, reikia keisti avalynę, o taip pat išauga šildymo sąskaitos.

REKLAMA

Natūralu, jog žmones užklumpa ir kur kas didesni finansiniai įsipareigojimai. Vasarą dauguma atostogauja, todėl gerokai aptirpsta ir santaupų kraitis. Deja, išaugusios išlaidos toli gražu nereiškia, kad padidės ir pajamos, todėl daug ką kamuoja klausimas: iš kur gauti pinigų?

Laimei gyvename tokiais laikais, kai galimybių gauti „greitų“ pinigų išties yra daugybė. Dabar praktiškai kiekvienas pilnametis, gali gauti solidaus dydžio paraišką paprasčiausiai užpildęs paraišką internetu ir patvirtinęs savo tapatybę. Pavyzdžiui, kreditus išduodanti bendrovė „Credit 24“ gali paskolinti net iki 5 tūkstančių eurų siekiančią sumą.

REKLAMA
REKLAMA

Lapkričio mėnesį nepakenktų 2 tūkstančiai eurų? Nebijokite skolintis, kadangi visko grąžinti iškart tikrai nereiks. Jau minėtoje „Credit 24“ bendrovėje turėtumėte atsiskaityti per tam tikrą laikotarpį, o mokėdami nedideles mėnesines įmokas greičiausiai net nepajausite kokybinio pokyčio savo gyvenime. Maža to, „Credit 24“ paskolas grąžinti pradėsite tik po 3 mėnesių. Taigi, jei pasiskolintumėte dabar, galėtumėte pasirūpinti savimi, žiemai paruošti transportą ir net nupirkti kalėdines dovanas. Mokėti jūs pradėtumėte tik žiemos pabaigoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žinoma, yra žmonių kuriems pinigų reikia paprasčiausiai čia ir dabar, tačiau labai trumpam laikotarpiui. Tokiems „Credit 24“ turi dar geresnių žinių – jeigu pasiskolintą sumą grąžinsite per 60 dienų, jums nereikės mokėti jokių palūkanų. Grąžinsite lygiai tiek, kiek ir pasiskolinote.

Taigi, jei rudenį pritrūko pinigų, nesijauskite nesmagiai. Tai dažna problema, kuri kamuoja daugelį gyventojų. Nenukabinkite nosies ir apsvarstykite įvairius variantus. Jei esate atsakingi ir darbo rinkoje jaučiatės tvariai, nebijokite skolintis. Tai kuriam laikui išspręs jūsų turimas problemas, o skolintus pinigus grąžinsite palaipsniui, todėl to greičiausiai net per daug nepajausite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų