REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
62
Prekybos tinklo „Maxima“ naujo biuro atidarymas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

25-ąjį veiklos gimtadienį švenčiantis prekybos tinklas „Maxima“ grįžo ten, nuo ko ir pradėjo. Kadaise Naugarduko gatvėje įsikūrus pirmajai parduotuvei, dabar čia atidarytas naujasis biurų pastatas.

62

25-ąjį veiklos gimtadienį švenčiantis prekybos tinklas „Maxima“ grįžo ten, nuo ko ir pradėjo. Kadaise Naugarduko gatvėje įsikūrus pirmajai parduotuvei, dabar čia atidarytas naujasis biurų pastatas.

REKLAMA

25 metų veiklos sukaktį šiemet Lietuvoje minintis prekybos tinklas „Maxima“ dieną pradėjo pristatydami jubiliejinę programą „Karta 25. Įkvėpti rinktis“. Programos ašis – visuomenei pristatomos 25-ios įkvepiančios istorijos jaunų žmonių, kurie, kaip ir pati įmonė, užaugo nepriklausomoje Lietuvoje, pasirinkimų laisvės sąlygomis.

Pasirinkimų laisvės kartos atstovai projekto „Karta 25. Įkvėpti rinktis“ metu kalbinami visoje Lietuvoje, mūsų miestuose ir miesteliuose. Projekto herojai pristato patys save, savo užsiėmimus, darbo ir net asmeninio gyvenimo aplinką, kas drauge atskleidžia ir jų vertybes. Įkvepiančios kartos atstovų istorijos turėtų pasiekti platesnę žmonių auditoriją skirtingas kartas sujungiančiomis komunikacijomis priemonėmis – per žiniasklaidą, socialinius tinklus, gyvais susitikimais su moksleiviais mokyklose, o galiausiai, metų gale, sugulti į riboto tiražo žurnalą.

Po projekto pristatymo svečiams aprodytas naujasis biurų pastatas. Nors čia darbuotojai sukasi jau ne pirmą dieną, tačiau oficialius atidarymas įvyko tik šį trečiadienį. Simboliškai „Maxima LT“ generalinė direktorė Kristina Meidė kartu su Investuotojų forumo vykdančiąja direktore Rūta Skyriene ir Vilniaus savivaldybės administracijos direktore Alma Vaitkunskiene perkirpo atidarymo juostą.

Pasidairyti, kaip atrodo naujasis biurų pastatas, galite nuotraukų galerijoje.

1992 m. tuometinė „Urdžia“, davusi pradžią šiandieninei „Maximai“, ir turėjusi vos 3 parduotuves Naugarduko, Sapiegos ir Grybo gatvėse Vilniuje, išaugo iki geriausiai žinomo prekybos tinklo Baltijos šalyse. Lietuvoje veiklą pradėjęs mažmeninės prekybos tinklas šiuo metu ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir Bulgarijoje turi daugiau kaip 500 parduotuvių, kuriose dirba apie 29 tūkst. darbuotojų.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 235 „Maxima“ parduotuvės, kuriose dirba beveik 16 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 550 tūkst. pirkėjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų