Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
kas gali eiti ta maxima,pardavejos nekulturisgos,visada piktos. Kainos kiaurai neatitinka,viena kaina parasyta kita musa. Grazos nesugeba atmesti teisingai. Pagal akcijas niekada negausi prekiu. BUVO RENKAMI LIBDUKAI,NET JU NEDUODAVO REIKEDAVO PAPRASYTI,O KAI PAPRASAI DAR UZSAUDAVO JAU UZKNISO TIE LIBDUKAI. O KAI PASKUTINE DIENA BUVO PACIOS PARDAVEJOS NESESI UZ TUOS LIBDUKUS KLEBIAIS RANKSLUOSCIUS. IR VISA TAI VYKSTA SKUODE. TIK NEIKIT TEN PIRKTI,TEN BAISU.
reportazas labai geras.atspindi tikrove- zmones lietuvoje linke skustis gyvenimu.
jei nepatinka, tai prasom- yra kitu prekybos tinklu, niekas nevercia pirkti maximoje.
man asmeniskai, tos maximos nuolaidos tikrai pravercia ir butiniausius produktus nusiperku pigiau. manau, kad rimi ir iki kainos daug didesnes.
aisku tai reklama, bet skatina konkurencija, kuri bet kuriuo atveju klientams yra naudinga.
visi begam i Maxima! tik va klausimas,o kuriam laikui sumazino?savaitem,dviem ar menesiui? reklama ir tiek.dabar eiles maximoje taps dar didesnes,nes pirkejai daznai nepastebi kainos kilimo,apakinti tuo,kad Maximoje pigiausia.kas kelias didins kaina po 1ct. po 2ct. ir vel viskas gris i dabartine pozicija.
Nėr kalbų,geradario reklama.Prieš savaitę maksimos parduotuvėj nusipirkau sugedusią šaldytą žuvį - teko išmesti...Tokiai prekei aišku-sumažins kainą.
cia tiesiog reklaminis triukas. ir as tikrai nenoreciau buti vienas iš maximos produktų tiekėjų, nes jie db tikrai prispausti prie kampo. Pti imonė, kad ir kokia didelė būtų, negali pati viena įtakoti produktų savikainos arba pardavimo kainų. nebent pati eitų į minusą, o taip tikrai nebus...
Reikia pirkti iš smulkiųjų parduotuvių, ten kai kurios prekės būna pigesnės nei didžiuosiuose tinkluose. Bet deja mažieji prekybininkai užspausti, jų parduotuvių nedaug. Kas kad sumažino kainas maxima-vistiek stengsiuos iš jų pirkti mažiau
tokie cirkai Vakaruose nepraeitų, baudų tinklai gautų, o jei valdžia išgelbėtų nuo baudų, kaip pas mus, tai vartotojai sustreikuotų;tereikia nors dieną nieko nepirkti- oi skaudžiai kirstų tinklams tokie veiksmai; kiek ilgai leisimės maustomi
cia reklama. Jei jau prekes ten pasenusios (neinu i VP market parduotuves, tai nezinau) kaip raso komentatoriai, vadinasi maziau perka, tai reikia kazkaip susigrazinti pirkejus, tai ir rekia ant visos Lietuvos, kad prekes atpigo.
tik iki savaitgalio ???????
neįmanoma maximoje pirkti-viena savaitę nusipirkau prasmirdusios mesos,dabar grietinę prarugusia.Nors galiojimo laikas abiejų prekių nepasibaigęs.Reikės rinktis kitų tinklų parduotuves ,nes jų kokybė tragiška.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų