Ledainės darbuotojas suformuoja rutuliuką vasaros skanėsto – ledų. Šioje ledainėje galite išsirinkti šokoladinių ar apelsinų skonio ledų, arba išbandyti dar negirdėtus skonius – alyvuogių aliejaus, jūros druskos, aštrių „siračos“ ar kepsnių padažo skonio ledus. Darbuotojas pristato šių metų naujieną – marinuotų svogūnų skonio ledus.
Drąsiausieji ragautojai dalijasi įspūdžiais:
„Dar neragavau marinuotų svogūnų skonio. Būtinai reikia pabandyti. Ragavau kepsnių padažo. Jis man labiau patiko nei siračos skonio, bet buvo neįprasta valgyti kepsnių skonio ledus.“
Anot ledainės darbuotojo, idėjų, kokio skonio ledus sukurti, jie sėmėsi iš pačių britų.
„Kas yra klasikiniai britų produktai, ką surastumėte virtuvės spintelėse“, – sakė darbuotojas.
Jau trejus metus vasarą duris atveriančios neįprastų skonių ledainės darbuotojas vardija, kad klientų mėgstamiausi yra alyvuogių aliejaus ir jūros druskos skonio ledai, esą šie skoniai labai gaivinantys.
Visą reportažą žiūrėkite straipsnio pradžioje.
Visas TV3 Žinias žiūrėkite čia:

























































































































































































































































