REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Whitchurcho, Hampshire'o grafystėje, policija kreipėsi į vietinių krautuvių savininkus ir paprašė nepardavinėti „Red Bull“ bei kitų energetinių gėrimų paaugliams ir tokiu būdu sumažinti chuliganizmo atvejus. Pareigūnai aiškina, kad nuo šių gėrimų, sudėtyje turinčių daug kofeino ir cukraus, jaunuoliai tampa hiperaktyvūs ir sukelia rūpesčių.

REKLAMA
REKLAMA

Parduotuvių savininkai buvo paprašyti penktadienio vakarais nebepardavinėti energetinių gėrimų nepilnamečiams iki 16 metų, tikintis, kad jie kels mažiau problemų, skelbia „The Daily Mail“.

REKLAMA

Miestelio rotušėje vykusiame susitikime vietinės policijos atstovai atskleidė, kad kovo mėnesį Whitchurche buvo užfiksuoti devyni pranešimai apie chuliganišką elgesį. Tvarkos sergėtojai taip pat vyko į vietinę mokyklą, kurioje vykusiame posėdyje įspėjo vaikus nekelti neramumų savaitgaliais. Atitinkamo turinio laiškai buvo išsiuntinėti ir moksleivių tėvams.

Savivaldybės atstovė Jackie Day pasakojo, kad miestelio centrinėje aikštėje savaitgalio vakarais renkasi paaugliai, kurie važinėja dviračiais, po visą aikštę žaidžia futbolą ir krečia įvairias šunybes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų