REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Barcelona“ klubo puolėjas Lionelis Messi mano, kad buvęs Madrido „Real“ treneris Jose Mourinho labai sėkmingai dirbs Londono „Chelsea“ klube. Argentinietis taip pat tikina, kad „Real“ klubas be J.Mourinho tikrai nebus silpnesnis, kadangi Carlo Ancelotti yra puikus strategas.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad Ispanijos lyga yra sunki ir toliau tokia išliks. Turėsime kovoti prieš stiprias komandas, tokias kaip Madrido „Real“. Mourinho buvo puikus treneris, bet mes žinome, kad Ancelotti yra toks pat puikus. Taip pat manau, kad Mourinho sėkmingai pasirodys „Chelsea“ klube, nes jis yra nuostabus strategas“, - kalbėjo L.Messi.

REKLAMA

L.Messi prakalbo ir apie Neymarą, kuris visai neseniai į Kataloniją persikėlė iš „Santos“ ekipos. Argentinos rinktinės puolėjas galvoja, kad jis puikia pritaps prie komandos.

„Žinau, kad Neymaras yra puikus žaidėjas ir jis „Barcelona“ klubui suteiks daug naudos. Tai Dievo valia, kad mes kartu žaisime „Barcelona“ klube. Manau, kad mes tikrai susižaisime“, - tęsė L.Messi.

L.Messi užsiminė ir apie Pepą Guardiolą, kuris jau mokina Miuncheno „Bayern“ klubą savo futbolo paslapčių. Geriausias planetos futbolininkas galvoja, kad su juo „Bayern“ taps dar stipresnis.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad turime puikią komandą su puikiais žaidėjais ir tą mes jau rodome ne vienus metus. Taip pat galvoju, kad „Bayern“ su Guardiola taps dar stipresnis. Mūsų tikslas bus laimėti Čempionų lygą, bet žinome, kad tai padaryti yra labai sunku. Visgi „Barcelona“ galvoja tik apie pergales visuose turnyruose“, - toliau kalbėjo argentinietis.

„Visi kalba apie Vokietijos futbolo dominavimą, bet aš nežinau kas bus ateityje. Žinau, kad Vokietija turi puikias komandą ir puikią rinktinę, tačiau laimėti Čempionų lygą yra labai sunku, nesvarbu ar tu esi komanda iš Vokietijos ar iš Ispanijos“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

L.Messi tikisi sėkmės ir su Argentinos rinktine kitų metų Pasaulio čempionate: „Jei Dievas padės, tada mes laimėsime Pasaulio čempionatą. Mes dar turime metus jam pasiruošti, todėl toliau stengiamės tobulėti. Jei laimėčiau Pasaulio čempionatą, mano ir visų argentiniečių svajonė išsipildytų“, - užbaigė L.Messi.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų