REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

VMFD „Žalgiris“ komandos naujokas Andrius Skerla oficialiai pristatytas antradienį vykusioje spaudos konferencijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus miesto savivaldybėje įvykusioje konferencijoje be A. Skerlos taip pat dalyvavo VMFD „Žalgiris“ sporto direktorius Mindaugas Nikoličius, komandos treneris Damiras Petravičius bei Vilniaus miesto tarybos sekretorius ir VMFD „Žalgiris“ valdybos narys Virginijus Dastikas, praneša klubas.

REKLAMA

„Džiaugiuosi atsiradusia galimybe sugrįžti į Lietuvą ir atstovauti Vilniaus miesto futbolo draugijai „Žalgiris“. Šiame klube pradėjau savo futbolininko karjerą, tikiuosi po kelių metų ją čia ir pabaigti. Dabar noriu būti naudingas komandai ir padėti jai įgyvendinti užsibrėžtus tikslus“, - sakė po 16 metų pertraukos vėl žalgiriečiu tapęs A. Skerla.

Po žiemą patirtos traumos futbolininkas sparčiai atsigauna „Mano sveikata gerėja. Jau dvi savaites treniruojuosi su „Žalgiriu“. Praleidau pasiruošimo sezonui etapą, todėl man dabar yra sunkiau nei kitiems. Vis tik manau, kad praėjus dar kelioms savaitėms būsiu tinkamai pasiruošęs“, - teigia futbolininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Ilgametis Lietuvos nacionalinės rinktinės gynėjas konkurencijos nebijo. „Konkurencija komandai reikalinga. Ji neleidžia žaidėjams užmigti ant laurų. „Žalgiris“ turi du gerus vidurio gynėjus, bet jie taip pat turi jausti, kad trečias gynėjas jiems visada kvėpuoja į nugarą ir yra pasirengęs juos pakeisti. Dėl šios priežasties futbolininkai turi stengtis žaisti dar geriau“, - sako patyręs žaidėjas.

A. Skerlos atėjimas į Vilniaus komandą treneriui suteiks didesnę žaidėjų rotacijos laisvę. „Naujas žaidėjas mums pravers. Turime gerus gynėjus, tačiau nereikia pamiršti, kad čempionatas yra ilgas. Trečio aukšto lygio gynėjo įsigijimas leis laisviau rotuoti sudėtimi. Pavargę žaidėjai galės dažniau pailsėti. Andriui turime paruošę specialią programą. Jis privalo sunkiai dirbti tam, kad į aikštę galėtų sugrįžti tinkamai pasiruošęs. Šio žaidėjo sukaupta ilgametė patirtis bus labai naudinga komandai. Sveikinu Andrių atvykus į mūsų kolektyvą“, - sako Damiras Petravičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Andrius Skerla (nuotr. Elta)Andrius Skerla (nuotr. Elta)

VMFD „Žalgiris“ sporto direktorius Mindaugas Nikoličius teigia, jog komandos papildymo sulaukta anksčiau, nei tikėtasi. „Sezono atidarymo konferencijoje minėjome, kad komandą gali papildyti dar vienas žaidėjas. Tuo nauju žaidėju mūsų ekipoje tapo Andrius Skerla. Tikėjomės, kad jis prie mūsų prisijungs vasarą, bet susiklosčius tam tikroms aplinkybėms Andrius tapo žalgiriečiu jau dabar. Tikimės, kad tokio patyrusio žaidėjo įsiliejimas į komandą padės įgyvendinti išsikeltus tikslus. Jo autoritetas jaunimui jaučiamas jau dabar. Naujų žaidėjų iki vasaros tikriausiai nebebus. Birželio pabaigoje atsidarys perėjimų langas ir tuomet, prieš prasidedant Europos lygos kovoms, galbūt, sulauksime papildymo“, - teigė M. Nikoličius.

REKLAMA

Vilniaus miesto Tarybos sekretorius ir VMFD „Žalgiris“ valdybos narys Virginijus Dastikas tiki, kad A. Skerla komandai padės pagerinti žaidimą. „Esame VMFD „Žalgiris“ komandos rėmėjai, todėl labai džiaugiamės sėkminga sezono pradžia. Gaila, kad pralaimėjome šeštadienį Panevėžio „Ekranui“, bet dar turime daug laiko pagerinti žaidimą. Prie ekipos prisijungęs naujas žaidėjas turėtų padėti tą padaryti. Linkiu sėkmės Andriui bei visai komandai“, - optimistiškai kalbėjo V. Dastikas.





REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų