REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dauguma vidutinio ir vyresnio amžiaus europiečių yra nepatenkinti savo erekcija ir galvoja, kad per menkos galimybės sekse trukdo jiems sukurti šeimą ir siekti karjeros, rašo „News of the World“.

REKLAMA
REKLAMA

Tyrimo duomenimis, kuris atliktas vienos žinomos farmacijos kompanijos užsakymu, 30 proc. europiečių vyrų turi erekcijos problemų, o 60 proc. nori „kietesnio“ ir ilgiau trunkančios erekcijos.

REKLAMA

Be to, 65 proc. apklaustųjų tvirtino, kad dėl nepasitenkinimo erekcija sekso metu, jie praranda pasitikėjimą savo jėgomis, o net 90 proc. įsitikinę, kad tos problemos trukdo šeimoje, visuomeninėje ir profesinėje sferoje.

Tyrimo autoriams patikrinus respondentų žinias paaiškėjo, kad Turkijoje ir Vokietijoje tik 34 proc. ir 47 proc. apklaustųjų žino, jog erekcinė disfunkcija – tai nesugebėjimas pakankamai pasiekti ir palaikyti erekciją lytinio akto metu. Paaiškėjo, kad labiausiai lytiškai išprusę – ispanai, nes teisingai į klausimus atsakė 79 proc. respondentų.

Tyrimas buvo atliekamas internetu pasirinktinai: Belgijoje, Danijoje, Prancūzijoje, Suomijoje, Vokietijoje, Olandijoje, Ispanijoje, Švedijoje, Rumunijoje, Turkijoje ir D.Britanijoje. Apklausoje dalyvavo 4,2 tūkst. vyrų ir 4,3 tūkst. moterų, kuriems buvo 25–64 metai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų