REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britų kompanija „Lotus“ perdavė britų karabinieriams du automobilius „Lotus Evora S“. Jie bus naudojami labai kilniems tikslams – teigiama, kad šiais automobiliai italų karabinieriai vežios transplantuojamus organus ir donorų kraują.

REKLAMA
REKLAMA

Abu „Lotus“ superautomobiliai nudažyti „uniforminėmis“ karabinierių spalvomis, aprūpinti žiburėliais ant stogo ir radijo ryšio įranga. Automobilių viduje, už sėdynių, sumontuoti šaldytuvai kraujui ir pervežamiems organams. Na o techninė dali tokia pati kaip ir visuose „Evora S“ automobiliuose – galinės ašies ratus suka 350 a.g. iš „Toyota“ paimtas 3,5 litrų darbo tūrio benzininis motoras su mechaniniu kompresoriumi. Iki 100 km/h greičio „Evora S“ įsibėgėja per 4,6 sek.

REKLAMA

Automobiliai bazuosi Romoje ir Milane esančiose karabinierių bazėse. Beje, italai užsiminė, kad prie šių „Lotus Evora S“ vairo galės sėsti tik tie pareigūnai, kurie dalyvavo specialiuose mokymuose, kurie vyko „Lotus“ trasoje, Hetelyje, Didžiojoje Britanijoje.

Britų kompanija „Lotus“ perdavė britų karabinieriams du automobilius „Lotus Evora S“. (nuotr. Gamintojo)Britų kompanija „Lotus“ perdavė britų karabinieriams du automobilius „Lotus Evora S“. (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų