1. Sumaišykite 30 gramų graikinių riešutų branduolių, po 20 gramų džiovintų kiaulpienių lapų, figų arba džiovintų abrikosų, razinų, po 15 gramų gliaudytų saulėgrąžų bei alijošiaus sulčių, 10 gramų lazdyno riešutų ir 2 arbatinius šaukštelius medaus. Susmulkintus komponentus gerai išmaišykite. Vartokite 2 savaites po valgomąjį šaukštą 2 kartus per dieną 30 minučių prieš valgį.
2. 20 gramų pieniško šokolado, po 15 gramų graikinių riešutų branduolių bei gliaudytų saulėgrąžų, po 10 gramų lazdyno riešutų, džiovintų abrikosų (arba figų), kiaulpienės šaknų miltelių ir 1 arbatinį šaukštelį medaus. Susmulkintus komponentus gerai išmaišykite ir 2 savaites dukart per dieną, likus 20 minučių iki valgio, vartokite po valgomąjį šaukštą.
3. Sumaišykite 30 mililitrų morkų sulčių, 20 mililitrų 20 procentų riebumo grietinėlės, 10 mililitrų dilgėlių sulčių, 5 mililitrus alijošiaus sulčių ir arbatinį šaukštelį medaus. Tokią porciją mišinio vartokite dvi savaites 1-2 kartus per dieną prieš valgį.
4. Sumaišykite 30 mililitrų morkų sulčių, po 20 mililitrų topinambo sulčių ir 20 procentų grietinėlės, po 5 mililitrus alijošiaus bei rūgštynių sulčių ir 1-2 arbatinius šaukštelius medaus. Vartokite po tokią porciją pasiruošto mišinio dvi savaites 1-2 kartus per dieną prieš valgį.