Geriausiuose Australijos restoranuose netrukus turėtų pasirodyti ypatingi patiekalai, gaminami iš keistų daržovių - geltonų morkų ar baltai-raudonai dryžuotų burokėlių.
REKLAMA
REKLAMA
Virdžinijos agrokultūros centras, įsikūręs pietų Australijoje, pradėjo auginti tokias neįprastas daržoves, o jomis labai susidomėjo šalies restoranai. Tai nėra naujos, o tiesiog retos, seniai augintos ir visų primirštos daržovių veislės. Būtent restoranai susidomėjo jomis, nes norėdami pritraukti kuo daugiau klientų, jie nuolat ieško įvairių naujovių.
Svarbiausia yra tai, kad neįprastų spalvų daržovės savo skoniu nenusileidžia įprastoms, o žmonės nuo šiol galės valgyti skaidrią burokėlių sriubą.
REKLAMA