Tokijuje neseniai atsidarė ypatinga ekspozicija, kurioje be pieniškų ledų gamybos istorijos įvairios firmos demonstruoja ir pačius naujausius savo pasiekimus ši populiaraus skanėsto gamybos srityje. Susidomėjimas paroda didžiulis, jos data netgi pratęsta iki rugsėjo pabaigos. Labiausiai japonus čia atvykti masina iki šiol neragautos ledų rūšys, kurios neretai yra išties egzotiškos ir gurmaniškos...
Kiekvienas atėjęs į parodą lankytojas gali nemokamai paragauti tokių ledų, kaip kad itin parodoje populiarūs ledai su saldžių bulvių skoniu. Tačiau jie tikrai nėra patys egzotiškiausi - siūlomi ir aštunkojo, kalmarų, jautienos liežuvio ir kaktusų skonio ledai. Nors neretai šie skoniai yra itin keisti ir neįprasti, tačiau gamintojai teigia, kad problemų dėl vidurių tikrai neturėtų kilti. O apie ledus iš aštunkojo jų gamintojai teigia: "Japonai aštunkojus naudoja visur - ir kaip delikatesą, ir kaip akvariumo gyventoją ir netgi kaip priemonę pornografiniuose filmuose. Nenuostabu, kad jis atrado kelią ir į pieniškus ledus".