Šešių alpinistų iš Naujosios Zelandijos grupelė kiek neįprastai atšventė įkopimą į vieną iš aukščiausių Argentinos kalnų Akonkaguą. Keturi vyrai ir dvi moterys viršukalnėje surengė iškilminga vakarienę pagal visas gero tono taisykles - dalyviai buvo apsivilkę vakarinius drabužius, valgė subtilius patiekalus ir gėrė gerą vyną. Po sriubos buvo mėgaujamasi rūkytomis midijomis bei avienos šonkauliukų kepsniu, o desertui patiekta ledų su žemuogėmis. Alpinistai nepatingėjo į viršukalnę užsitempti ne tik visus kulinarinius šedevrus, bet ir puikų indų servizą ir netgi lengvas sulankstomas kėdes bei stalą. "Tai buvo tikrai aukšto lygio vakarienė, tad reikėjo ir tinkamai apsirengti. Mes išsinuomojome vakarines suknias, o vyrai - smokingus. Gaila tik kad maistas buvo pašildytas, nors po tokio sunkaus kopimo ir toks jis buvo pasakiškai skanus", - pasakojo alpinistė Katrin Burtenšo. Tolimesniuose grupės planuose - dar ištaigingesnė vakarienė Everesto viršūnėje.
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą