Amerikoje vyksta tikros mėsainius pardavinėjančių restoranų lenktynės. Čia varžomasi, kas pagamins ir klientams pasiūlys didžiausią mėsainį. "Denio" restoranas šiais metais jau buvo pasiūlęs klientams beveik 5 kilogramų mėsainį, kurį 45 kilogramus sverianti studentė suvalgė per beveik tris valandas. Vėliau kitas restoranas pagamino 5,5 kilogramo mėsainį, tačiau "Denio" restoranas, nenorėdamas nusileisti, klientams pradėjo pardavinėti beveik 7 kilogramų mėsainius. Jie gaminami iš 4,5 kilogramo jautienos, 25 sūrio gabalėlių, salotų gūžės, trijų pomidorų, dviejų svogūnų, pusantro indelio majonezo, kečupo, garstyčių ir, žinoma, saldžios bandelės. Toks mėsainis skirtas dešimties žmonių kompanijai ir kainuoja 30 dolerių. Tačiau vos atsiradus šiam "griozdui" prekyboje, jį bandė įveikti trys vyrai, tačiau nė vienas nesugebėjo iki galo pabaigti septynis kilogramus sveriančio skanėsto.
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą