REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvę LRT generaliniai direktoriai įkuria visuomeninį klubą. Jo tikslas - siekti LRT kanalo politinio nešališkumo, žurnalistinės kokybės ir nepriklausomo finansavimo. Buvusių LRT generalinių direktorių klubo nariai - Domas Šniukas, Skirmantas Valiulis, Laimonas Tapinas, Arvydas Ilginis, Vaidotas Žukas ir Valentinas Milaknis.

REKLAMA
REKLAMA

“Nors esame skirtingi žmonės, bet visi rūpinamės visuomeninio kanalo dabartimi, dauguma patyrėme politikų spaudimą ir jų pastangas įvairiomis formomis kištis į nacionalinio kanalo veiklą. Visa tai reikia pagaliau pabaigti. Esame įvairių sričių - žurnalistikos, kultūros, verslo specialistai, vadybininkai, todėl atidžiai stebėsime LRT veiklą artėjant rinkimams, atvirai skelbsime klubo nuomonę”, - sako vienas iš naujojo klubo narių V. Žukas.

REKLAMA

Septintasis buvęs LRT vadovas Vytautas Kvietkauskas taip pat pritaria klubo idėjai, tačiau sako, kad “dabartinis politiko statusas trukdytų klubo veiklai”.

Buvusių LRT generalinių direktorių klubo viešas prisistatymas įvyks spalio 14 d. 11.05 val. per Lietuvos radiją tiesioginėje “Rudens studijoje”. Diskusijoje apie visuomeninio transliuotojo informavimo objektyvumą ir profesionalumą, kultūrinę misiją ir finansavimą dalyvaus visi klubo nariai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų