REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

“Oskaro” laureatas režisierius Jamesas Cameronas pakvietė filmo “Frida” žvaigždę aktorę Salma Hayek suvaidinti naujausiame jo filme tikrais įvykiais pagrįstoje meilės istorijoje apie vieną garsiausių pasaulyje nardytojų porą Francisco Ferrerasą-Pipin ir jo žmoną Audrey Mestre.

REKLAMA
REKLAMA

Rugsėjo mėnesį J. Cameronas specialiai nuskrido į Cabo San Lucas pakrantę Meksikoje, kur pasaulio nardymo čempionas P. Ferrerasas dar kartą pagerino pasaulio rekordą 558 pėdas po vandeniu nunėręs per 2 min. 39 sek. Šį rekordą P. Ferrerasas dedikavo pernai metais žuvusiai savo žmonai A. Mestre, kuri nuskendo siekdama pagerinti pasaulio rekordą.

REKLAMA

J. Cameronas, kuris ne kartą prisipažino nebegalįs gyventi ir dirbti be vandens gelmių, nėrė kartu ir kameromis užfiksavo P. Ferreraso rekordą, o vėliau, sujaudintas jų meilės istorijos, sumanė sukurti filmą apie vandens žmones. Šis filmas turėtų pasirodyti 2005 metais. Aktorei S. Hayek patikėtas P. Ferreraso žmonos vaidmuo. Kas vaidins patį pasaulio rekordininką, kol kas neskelbiama.

Naujasis J. Camerono filmas apie nardytojus bus trečiasis režisieriaus filmas apie vandenį ir jūrų gelmes, kurį jis pats režisuos ir prodiusuos: 1997 metais režisierius sukūrė pelningiausią pasaulio filmą “Titanikas”, 2003 metais revoliucinių kino technologijų dėka trimatės erdvės filmą “Titanikas: gelmių vaiduoklis”.

Trimatės erdvės filmas “Titanikas: gelmių vaiduoklis” jau kino teatruose!

ACME

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų