REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 19 d. Lietuvos kinuose pradedama rodyti nuotaikinga ir dinamiška animacinė istorija “Brolis lokys”, kuri sužavėjo milijonus mažųjų kino teatrų lankytojų. Filmas pasakoja apie mažą berniuką Kenajų, kurį miško dvasios pavertė lokiu.

REKLAMA
REKLAMA

Norėdamas vėl tapti žmogumi, jis turi nukeliauti į paslaptingą vietą, kur šviesa susijungia su žeme. Pradėdamas savo nepaprastą kelionę, Kenajus miške sutinka niekada vietoje nenustygstantį lokiuką Kodą. Jie abu leidžiasi į ilgą kelionę, kurioje patiria daugybę nuotykių, pavojų, susipažįsta su tikruoju lokių pasauliu ir sužino, kas yra tikroji draugystė.

REKLAMA

Animacinę juostą “Brolis lokys” sukūrusių debiutantų režisierių Aarono Blaise’o ir Roberto Walkerio darbą gerai įvertino ne tik žiūrovai bei kritikai. Jų filmas šiais metais nominuotas “Oskarui” animacinių filmų kategorijoje. Filmo herojus įgarsino tikros Holivudo žvaigždės, kurių talentu jau seniai niekas neabejoja. Tai “Gladiatoriuje” negailestingą imperatorių Komodusą suvaidinęs aktorius Joaquinas Phoenixas, juostos “Džeris Magvairas” žvaigždė Jeremy Suarezas, Rickas Morani (“Brangioji, aš sumažinau vaikus”) ir kiti.

Nepamirštamą muziką šiam filmui sukūrė roko legenda Tina Turner ir garsusis Philas Collinsas, kuris anksčiau jau buvo nominuotas “Oskarui” už filmams parašytas dainas.

Animacinės juostos “Brolis lokys” premjera - kovo 19 d.

“Forum Cinemas”

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų