Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
nesamoningi sapaliojimai
Man patiko. Bet ar cia neesama uzsleptos reklamos?
Nepriklausomai nuo majų, actekų, toltekų, sapotekų, inkų, kinų, korėjiečių, vietnamiečių, lietuvių, rusų, ir netgi arabų bei žydų kalendorių :) geopolitiniai pasauliniai sukrėtimai artėja labai sparčiai.

Priežastis elementari - gyventojų skaičius trečiojo pasaulio šalyse sparčiai auga, o pirmojo ir net antrojo - sparčiai mažėja, todėl trečiojo pasaulio žmonės masiškai plaukia į daugiau išsivysčiusias šalis ir jose apsigyvena, tačiau jų mentaliteto, kultūrų, religiniai, rasiniai bei etniniai skirtumai sukelia vis augančią trintį tarp senųjų gyventojų ir imigrantų.

Globalinis klimato atšilimas ir pasaulinė ekonominė krizė (kurios nauja ir žymiai galingesnė "vija" jau numatoma maždaug būtent 2012-2014 metais)šiuos prieštaravimus pagilins kelis karus. Atitinkamos bus ir pasekmės.

Be to ir Kinija su savo 1,5 milijardo sparčiai besidauginančių gyventojų "nebetelpa" savo teritorijoje, todėl milijonai kinų kasmet pasklinda po visą pasaulį ir įkuria vis naujus anklavus.

Rusijos imperijoje Sibiras ir ypač Tolimieji Rytai jau baigiami kolonizuoti kinų, o Kinijos mokyklose vaikai jau seniai mokosi iš žemėlapių, kur Rusijos Tolimieji Rytai yra Kinijos dalis :).

Indijos santykiai su Pakistanu (o dabar ir su Iranu) taip pat kasmet tik blogėja, kaip ir vidinė situacija šiose daugiatautėse, daugiakalbėse ir daugiareliginėse valstybėse (pvz., Irane ir Pakistane musulmonai šiitai ir sunitai, o šie dar dalinasi į visokias šakas ir atšakas).

Izraelis ir Palestina, Irakas, Iranas, Afganistanas, Pakistanas, Indija ... - ši nestabilumo votis plečiasi vis greičiau ir grėsmingiau.

Vidurinėje Azijoje Tadžikijoje ir Uzbekijoje irgi valdžia braška.
tas asteriodas kris tiesiai i europos centra
pagal senovinį lietuvių rūnų kalendorių Lietuvos valstybė baigėsi sulig paskutiniais Seimo rinkimais
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų