REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Naglio Bieranco „X Faktoriaus“ dalyvių fotosesija (tv3.lt fotomontažas)

Šį sekmadienį TV3 žiūrovai stebės pirmąjį tiesiogiai transliuojamą „X Faktoriaus“ finalą. Jame pasirodys atrankas įveikę šou dalyviai. Visiems jiems ši diena itin svarbi ir labai laukiama. Pagrindinis „X Faktoriaus“ prizas – televizijos žiūrovų ir muzikos profesionalų liaupsės, šlovė, žinomumas ir 15 tūkstančių eurų.

17

Šį sekmadienį TV3 žiūrovai stebės pirmąjį tiesiogiai transliuojamą „X Faktoriaus“ finalą. Jame pasirodys atrankas įveikę šou dalyviai. Visiems jiems ši diena itin svarbi ir labai laukiama. Pagrindinis „X Faktoriaus“ prizas – televizijos žiūrovų ir muzikos profesionalų liaupsės, šlovė, žinomumas ir 15 tūkstančių eurų.

REKLAMA

Likus keletui dienų iki pirmosios kovos, dalyviai įsiamžino „X Faktoriaus“ fotosesijoje.

Pirmą kartą televizijos istorijoje nuotraukos buvo atliktos ne profesionalia fotokamera, o išmaniuoju telefonu „HUAWEI P20 Pro“. Fotosesiją įamžino žinomas šalies fotografas ir „Instagram“ žvaigždė Naglis Bierancas.

„Galiu iš asmeninės patirties pasakyti, kad su „HUAWEI P20 Pro“ darytų nuotraukų kokybės tikrai užtenka socialiniams tinklams ar spausdinimui. Žinoma, jei kalba eina apie didžiulius reklaminius plakatus, telefonas negalės pagelbėti. Turint tokį išmanųjį telefoną, nebereikia į atostogas vežtis didžiulės kuprinės su foto įranga tam, kad turėtumei puikių nuotraukų. Viskas telpa džinsų kišenėje ar kuprinėje“, – įsitikinęs N. Bierancas.

REKLAMA
REKLAMA

„HUAWEI P“ serijos įrenginiai visada buvo fotografijos srityje pažangiausi išmanieji telefonai. „HUAWEI P20 Pro“ vėl rodo pavyzdį – šį kartą naudojamas revoliucinis „Leica“ trijų objektyvų fotoaparatas: šis įrenginys pasižymi ir įspūdinga estetika, ir pažangia fotografavimo sistema, užtikrinančia įspūdingą nuotraukų kokybę.

REKLAMA

„Su „HUAWEI P20 Pro“ galėjau puikiai perteikti fotosesijos spalvas. Telefono ekrane matydavai tai, ką regi vizualiai. Buvo labai patogu fotografuoti, nes kompoziciją iš karto matydavau ekrane. Fotografuojant su profesionalia kamera, dažnai pameti fokusą. Tačiau su „HUAWEI P20 Pro“ taip nenutinka. Tai labai puikiai fokusuojantis telefonas.

Geras nuotraukas gali padaryti ir nebūdamas fotografu. Telefono kamera turi dirbtinį intelektą, kuris atpažįsta įvairius dalykus: gyvūnus, maistą, augalus, saulėlydžius. Tai padeda padaryti gražesnį kadrą, paryškina spalvas. Tačiau aš mėgstu panaikinti visus nustatymus ir parenku juos pats“, – sako N. Bierancas.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš publikuojant „X Faktoriaus“ fotosesijos nuotraukas, jos buvo padailintos su nuotraukų redagavimo programa „Photoshop“. Įvertinti „HUAWEI P20 Pro“ galimybes galima pažvelgus į „X Faktoriaus“ dalyvių fotosesiją.

„X Faktoriaus“ fotosesijoje profesionalūs stilistai kiekvienam sukūrė išskirtinį stilių. Šou dalyviai vilki drabužius iš „Newmood“, „Peek & Cloppenburg“, „Guess“, „CROPP“ parduotuvių ir iš asmeninių stilistų kolekcijų.

Pirmajam „X Faktoriaus“ finalui nepamirštamus pasirodymus ruošia septyniolika šou dalyvių. Link pergalės juos lydi keturi muzikos pasaulio autoritetai. Saulius Prūsaitis šį sezoną vadovauja grupių kategorijai, kurioje: „Good Time Boys“, Rokas Ir Laurynas, „Intervalai“, „Senimo beatas“. Merginų komandos vadovas – Saulius Urbonavičius-Samas. Šioje komandoje Emilija Misiūnaitė, Meda Borisaitė, Elzė Borsteikaitė, Ugnė Audzevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaikinų komandai vadovauja Marijonas Mikutavičius. Šioje komandoje Lukas Zažeckis, Renaldas Malinauskas, Rimvydas Matukynas-Antturi, Silvestras Beltė. Vyresniųjų komandoje Lukas Jonaitis, Kristina Jurevičiūtė, Milda Martinkėnaitė, Daviti Adamashvili. Į priekį juos veda Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Dar vienas dalyvis paaiškės jau šį sekmadienį. Teisėjai iš kiekvienos kategorijos išrinko po vieną dalyvį, neįveikusį „Kėdžių iššūkio“. „X Faktoriaus“ žiūrovai, balsuodami internete, turėjo nuspręsti, kuris iš jų yra verčiausias tapti šou finalininku. Daugiausiai balsų surinkęs paaiškės jau pirmosios tiesioginės laidos metu. Pirmasis „X Faktoriaus“ tiesioginis finalas sekmadienį 19.30 val. Per TV3!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų