REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Garsios moterys ryžosi netylėti (tv3.lt fotomontažas)

Prieš beveik metus mįslingai žuvusios manekenės Dovilės Didžiūnaitytės mirtį vis dar gaubia paslaptys. Nors, pasak Klaipėdos prokuratūros, šią bylą sudaro jau 11 tomų, vis dėlto nėra aišku, kas nutiko žvarbią lapkričio 20-osios naktį.

39

Prieš beveik metus mįslingai žuvusios manekenės Dovilės Didžiūnaitytės mirtį vis dar gaubia paslaptys. Nors, pasak Klaipėdos prokuratūros, šią bylą sudaro jau 11 tomų, vis dėlto nėra aišku, kas nutiko žvarbią lapkričio 20-osios naktį.

REKLAMA

Viešinti ir atvirai kalbėti apie daugelį sukrėtusią istoriją pradėjo ir pramogų verslo atstovės. Žymios moterys nusprendė netylėti ir pasakė savo nuomonę, ką galvoja apie nutikusį incidentą.

Socialiniame tinkle „Facebook“ istorija pasidalijo ir gerai žinoma žurnalo „L‘Officiel Lithuania“ vyriausioji redaktorė Agnė Jagelavičiūtė. Moteris socialiniame tinkle ragino savo draugus dalintis merginos žūties istorija.

„Kviečiu visus dalintis ir piktintis, šį kartą ne tuščiai. Panašu, kad tik visuomenės pasipiktinimas čia dar gali turėti kažkokios įtakos. Privalome pareikalauti atsakymų, kodėl byla nepasiekia teismo ir tyrimo medžiagos išviešinimo. Jei mes nesugebėsime apginti vienos merginos atminimo, ko vertos mūsų sapalionės apie vienybę ir gerumą? Nuoširdžiai nesuprantu“, – skelbė A. Jagelavičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Šiai istorijai neabejinga liko ir gerai žinoma verslininkė Daina Bosas. Ji taip pat pasidalijo vienu istorijos straipsniu, ragindama nelikti abejingais.

„Kviečiu visus dalintis, piktintis ir reikalauti atsakymų! Nepaleiskime šį kartą blogio! Vardan kitų merginų“, – rėžė D. Bosas.

REKLAMA

Beata Tiškevič, kaip ir daugelis kitų veiklių moterų, savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje dalijosi nuomone apie vykstantį tyrimą.

„Šis įvykis yra labai šiurpus ir man keista, kodėl jis taip lėtai tiriamas. Kodėl dar vieno asmens pavardė pasirodė tik dabar ir kodėl jis tik liudininkas? Kodėl kito įtariamojo žodžiai kiekvieną kartą vis keičiasi? Kodėl, jeigu jie nekalti, jie tiesiai neatsako, ką darė su jauna apsvaiginta mergina viešbučio kambary ir kodėl ji dabar negyva ir kaip paaiškintų tuos visus DNR?

Aš nieko nežinau apie LT mados pasaulį, Piniko pavardę pirmąsyk išgirdau, kai sužinojau apie merginos mirtį, bet skaitau komentarus po žinomų žmonių postais ir suprantu, kad yra daug žmonių, kurie žino daugiau – skambinkit į policiją, pasakykit, ką žinot. O kodėl kai kurie iš mano FB drauguose esančių žmonių palaiko Piniką? Ką jūs žinot? O mums belieka neleisti šiam reikalui nuslysti į užmarštį“, – skelbė Beata.

REKLAMA
REKLAMA

Gaubia paslaptis

Primename, kad tragedija įvyko beveik prieš metus – lapkričio 20-ąją. Prie Klaipėdoje esančio viešbučio „Amberton Klaipėda“ buvo rastas modelio kūnas, iškritęs iš 14-ame aukšte esančio balkono.

D. Didžiūnaitytė lemtingą vakarą leido su prodiuseriu Ričardu Piniku, tapusiu vienu pagrindinių šios nelaimės liudininkų ir įtariamųjų.

Tiesa, paaiškėjo, jog merginai pagelbėti turėjęs medikas Aivaras Miltenis taip pat tapo vienu įtariamųjų – merginos kūne buvo rastas A. Miltenio DNR, rodantis, kad jis lytiškai santykiavo su D. Didžiūnaityte.

DELFI žiniomis, merginos kūne taip pat buvo rasta ir narkotinių medžiagų, tarp kurių būta prievartavimo narkotiku vadinamo „oksiko“. Taip ant A Miltenio krito šešėlis, kad jis neva apsvaigino merginą ir ja pasinaudojo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų