REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Irenos Starošaitės studijos atidarymas

Buvusi grupės „Mokinukės“ narė Ineta Puzaraitė-Žvagulienė vos praėjusių metų vasarą sulaukė antrojo vaikelio gimimo, tačiau jos figūros linkiai priverstų pavydėti kiekvieną.

41

Buvusi grupės „Mokinukės“ narė Ineta Puzaraitė-Žvagulienė vos praėjusių metų vasarą sulaukė antrojo vaikelio gimimo, tačiau jos figūros linkiai priverstų pavydėti kiekvieną.

REKLAMA

27 metų moteris atrodo pritrenkiamai, o naujienų portalui tv3.lt atskleidė savo grožio paslaptį.

Pastaruoju metu Ineta atrodo dar labiau suliesėjusi, tačiau pasak jos, nėra nieko, ką specialiai darytų, kad pasiektų tokį rezultatą. „Viskas dėl darbo, daug judu. Niekada nelaikiau savęs nei stambia, nei pernelyg liekna – esu normali. Dabar gal šiek tiek suliesėjau, bet viskas tik dėl reikalų. Iš vieno galo lakstau į kitą, reikia visko daug padaryti“, – šypsosi ji.

Puzaraitė-Žvagulienė prideda, kad prie to galėjo prisidėti ir koncertai sesers Irūnos Puzaraitės-Čepononienės ir jos scenos partnerio aktoriaus Mariaus Jampolskio turo metu. „Tada būdavo net po 4-7 koncertus per savaitę. Taip pat turiu darbą, du vaikus, vyrą, namus, kuriuos reikia pržiūrėti“, – apie savo užimtumą prabilo Ineta.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai ji kartu su seserimi pristatė ir naują dainą, tačiau paklausta, ar ir vėl ateis diena, kai scenoje ją bus galima išvysti dažniau, Ineta šypsosi: „Ne – koncertine veikla nebeužsiimu. Galbūt kartais ir norėčiau, turėjau net tam tikrų planų. Tačiau tam, kad kažką žmonėms parodytum, reikia dirbti, o aš šiuo metu laiko tam dar neturiu.“

REKLAMA

I. Puzaraitė-Žvagulienė prabilo apie apie vieną sporto rūšį, kurią rinktųsi mieliau, nei prakaitavimą sporto klube. Tai – šokiai naujoje Irenos Starošaitės studijoje. „Irena čia atvykti mane kalbino jau labai seniai. Nuo pat pradžių, kai tik pradėjo šokti, ėmė siūlyti pabandyti ir man. Tačiau aš pakankamai daug prisižiūriu kaip ji šoka mūsų visų susitikimų, vakarėlių metu. Jokie sekmadienio šeimos pietūs nepraeina be šokių. Tik spėk silkę suvalgyti, ir jau visos stojasi šokti! Bet kol kas aš tik žiūriu – laiko, skirto treniruotėms, dar neturiu. Tačiau mielai tai pasirinkčiau vietoje sporto, nes tai – daug linksmiau, nei bėgti ant takelio“, – savo nuomonę išsakė ji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų