REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Gintarė Karaliūnaitė-Canuel ir Marcas Canuel (nuotr. asm. archyvo)

Vakar žiniasklaidoje pasklido netikėtas dainininkės Gintarės Karaliūnaitės-Canuel pareiškimas apie tai, kad ši besikėsinanti atimti jųdviejų dukrą. Pati dainininkė tai neigė. Nors į smulkmenas nesivėlė, tačiau gana atvirai paaiškino situaciją.

16

Vakar žiniasklaidoje pasklido netikėtas dainininkės Gintarės Karaliūnaitės-Canuel pareiškimas apie tai, kad ši besikėsinanti atimti jųdviejų dukrą. Pati dainininkė tai neigė. Nors į smulkmenas nesivėlė, tačiau gana atvirai paaiškino situaciją.

REKLAMA

tv3.lt susisiekus su jos sutuoktiniu Marcu Canueliu, šis irgi nusprendė netylėti. Vyras išdėstė savo poziciją, kuri gerokai skiriasi nuo Gintarės pasakojimo.

„Į kitą butą 2015 rudenį persikrausčiau mėgindamas pabėgti nuo Gintarės pykčio ir smurto. Taip pat norėjau apsaugoti savo daiktus, nes kitu atveju ji visus juos būtų išmetusi. Tikrai nenorėjau pabėgti iš Sofijos gyvenimo, tuomet tris – keturias dienas per savaitę būdavau Gintarės namuose.

Norėdamas išvengti konfliktų, tačiau pasilikdamas galimybę bent šiek tiek laiko praleisti su savo dukra, turėjau dirbti Gintarei. Tai reiškia – perstatyti jos namą. Nes ji visuomet nepatenkinta sienų spalva, vis nori jas perdažyti. Taigi dirbti ji versdavo mane. Kas nutikdavo kuomet pakeisdavau sienų spalvas? Reikėdavo pakeisti keramines plyteles, užuolaidas, baldus ir t.t., - atviravo vyras. 

REKLAMA
REKLAMA

„Ši istorija be pabaigos. Tik vėliau supratau, kad lygiai ta pati problema iškilo ir ankstesnėje Gintarės santuokoje. Nors žinojau, kad mano žmona serga psichine liga, depresuoja ir yra pamišusi, supratau, kad nieko negalėsiu pakeisti. Todėl kasdien nešdavau jai maistą, vandenį ir sauskelnes. Nemiegodavau jos namuose, tačiau sugrįždavau tris-keturis kartus per savaitę.

REKLAMA

Kiekvieną kartą nuveikdavau ką nors naudingo – išplaudavau grindis, išskalbdavau drabužius ar išplaudavau indus. Tačiau Gintarė ne to iš manęs norėjo. Ji prašydavo pakeisti keramines plyteles, sienas, grindis. Turėdavau sienas dengti cementu, nudažyti jas, priklijuoti ornamentų, pakabinti naujas užuolaidas ir dekoruoti sienas.

Deja, pabūti su Sofia man likdavau nedaug laiko. Visuomet būdavau aplipęs dulkėmis ir dirbdavau veltui. Žinodavau, kad kiekviena nauja, stilinga renovacija jai po kelių mėnesių nusibos. Tuomet ji prašys manęs, kad viską sunaikinčiau ir išmesčiau. Tas pats scenarijus kartodavosi vėl ir vėl. Ir čia nebūdavo jokių jausmų, ji kalbėdavo su manimi kaip su vergu ir be jokios pagarbos. Neturėjau toleruoti, kuomet ji kalbėdavo su manimi kaip su šuniu. Nes aš jai buvau niekas. Turėdavau jai tarnauti, kad galėčiau pabūti su savo mažyle", - aiškino vyras. 

REKLAMA
REKLAMA

Nemoka alimentų

Moteris žurnalistams užsiminė, kad jos sutuoktinis ne visuomet mėgsta mokėti alimentus. „Kažkaip vyrai labai lengvai būna nukabinti nuo to kabliuko, o jeigu būna priversti mokėti alimentus, vartosi kaip žalčiai. Jiems atrodo, kad moterys tuos pinigus išleidžia tik sau. Kad tuos vaikus augina seneliai ir kad nieko už tuos pinigus neperka“.

M. Canuelis tikina, kad savo dukrai negailėtų pinigų, tačiau šiuo metu susiduria su problemomis. „Stengiausi neprarasti nervų, tačiau į savo namus sugrįždavau verkdamas ir depresuodamas. Lietuvoje negalėjau susirasti normalaus darbo ir mano viza baigėsi, tad 2016 metų vasarą turėjau grįžti į Kanadą. Dabar visi iš manęs tikisi, kad turiu galimybę joms išsiųsti pinigų, nes tikriausiai esu turtingas. Deja, faktas tas, kad norėdamas išpildyti Gintarės fantazijas pasiėmiau 20 000 kanados dolerių paskolą, taigi pirmiausia man reikia ją išsimokėti. Nepaisant to, vasarą aš jai persiunčiau 1000, o rudenį – dar 800.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau jai niekada negana, ji nori dar ir dar. Nes negali kontroliuoti savęs pildydama savo fantazijas. Pinigai, kuriuos jai daviau vasarą, buvo skirti sumokėti už Sofijos darželį. Tačiau ji niekada ten nebuvo. Pirmą kartą į darželį Gintarė ją nuvedė, kuomet lapkritį lankiau jas Lietuvoje. Įsivaizduokite, kaip aš jaučiausi po 5 mėnesių vėl pamatęs dukrą, tačiau su ja pabūti galėjęs vos 3 savaites. Negalėjau su ja matytis dienos metu, nes Gintarė būtent tuomet pradėjo ją vedžioti į darželį.

Pinigai, kuriuos pervedžiau rudenį buvo skirti automobilio sėdynei 3-mečiui vaikui. Tačiau Gintarė vonios kambaryje pasistatė plytų sieną. Ji nuolat man kartoja, kad tai jos namai ir ji su jais daro, ką tik nori. Ji vis kartoja, kad neturi pinigų maistui, tačiau vis užsimano naujo įvaizdžio savo svetainei. Niekaip nesuprantu, kaip žmogus, kuris per metus uždirba 50 000 eurų, amžinai yra „subankrutavęs“? Kai ji iš tiesų neturi pinigų maistui, eina į savo mamos krautuvę ir iš ten pasiima pinigų. Kuomet grįžo iš Kaziuko mugės su 10 000 eurų piniginėje, skubiai juos išleido savo fantazijos išpildymui. Galėčiau pateikti labai ilgą sąrašą visiškai nereikalingų daiktų, kuriuos ji perka. Tačiau ji man nuolat kartoja, kad turi teisę elgtis taip, kaip nori, o taupyti pinigus – nuobodu. Spėkite ką? Šiuo metu taupau pinigus Sofijai, o ši barakuda negaus nei cento", - tvirtino M. Canuelis. 

REKLAMA

Nuteikinėja dukrą prieš tėtį

G. Karaliūnaitė-Canuel išgirdo kaltinimų neva nuteikinėja dukrą prieš tėtį. Moteris atsikirto, sakydama, kad dukra pati dėl to priima sprendimus. „Maži vaikai nemeluoja, aiškiai reiškia savo nuomonę. Ji pati dažnai išjungia pokalbį, sako, kad tuo metu nenori kalbėti, nori žaisti, žiūrėti filmukus, skaityti“, – tv3.lt sakė ji. Tuo tarpu jos sutuoktinis turi kitą nuomonę.

„Kalbant apie mudviejų su Sofija galimybę pasikalbėti per „Skype“, man tai atrodo visiškai paprasta. Tiesiog įjungi kompiuterį ir palieki mus kartu. Tačiau dažniausiai tuo metu gerokai pagarsinama televizija, yra triukšmaujama. Tad jai iš tiesų labai sunku susikoncentruoti į pokalbį su manimi. Nesitikiu, kad ji nuolat sėdės prie kompiuterio ir žiūrės į mane. Man užtektų stebėti ją žaidžiant. O kuomet norėtų, vėl grįžtų ir su manimi kalbėtųsi. Pokalbis gali trukti kad ir 5 minutes. Man tinka, aš palaukčiau. Tačiau mama po tų 5 minučių paprastai išjungia kamerą. Ir aš žinau, kad kitas kartas bus po dviejų, kartais ir trijų savaičių. Nesuprantu to, nes žinau, kad laiką jos praleidžia prie televizoriaus", - atskleidė vyras. 

REKLAMA

Kalbėdama su žiniasklaida G. Karaliūnaitė užsiminė mananti, kad tinkama dukros priežiūra „vien pasižiūrėjimu į vaiką per „Skype“, kelių prancūziškų dainelių padainavimu ir pasakymu – „Duok bučiuką, aš tave labai myliu“.“ Jos vyras dėl šių žodžių pasipiktino.

„Gintarė sako, kad Sofija nenori su manimi kalbėti, tačiau tai yra melas. Jos veide matau, kad ji nori mane matyti. Ir kuomet dainuoju tas prancūziškas daineles, matau, kad Sofia linguoja. Gintarė tiesiog pavydi, nes Sofia netiki, kuomet ji aiškina, kad aš jas apleidau. Jeigu aš tikro bučiau pasirinkęs jas apleisti, kam visa tai aiškinčiau žurnalistui?

Galėčiau įvardinti daug priežasčių, kodėl normalus žmogus niekada nenorėtų grįžti į Lietuvą. Nuo taksi vairuotojų iki daktarų – daug žmonių šioje vargingoje šalyje stengėsi mane apgauti, išplėšti pinigų. Man labai gaila gerų žmonių ir aš tikiuosi, kad situacija Lietuvoje pagerės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokie mano planai dabar? Susitaupysiu pinigų ir vėl aplankysiu dukrą Lietuvoje. Ji supras, kaip karštai ją myliu. O dėl žmonos... galėčiau sumokėti už gydymą, bet ne už fantazijos išpildymą“. – aiškino M. Canuelis.

Skubota santuoka

Primename, kad pora susituokė 2013 metais. Tuomet G. Karaliūnaitė tikino radusi meilę iš pirmo žvilgsnio. Vyras jai pasipiršo praėjus daugiau nei dviems mėnesiams po pažinties. Kitąmet pora susilaukė dukrytės Sofijos. 

tv3.lt moteris vakar sakė, kad susituokti su menkai pažįstamu žmogumi buvo skubotas sprendimas.  „Nėštumo metu pasirodė daug negražių dalykų ir dabar aš jau esu ta mama, kuri dukrai pasakys – „neskubėk“. Aš tikrai pripažįstu, kad mane labai vedė troškimas turėti vaikų. Net sapnuodavau dukrytę, labai norėjau, jaučiau, kad ji turi pas mane atsirasti. Dėl to, matyt, ir paskubėjau su Marcu susikurti rimtesnius santykius. Man atrodė, kad vadovaujuosi protu ir tikrai pažįstu žmones, – atviravo moteris.

G. Karaliūnaitė-Canuel taip pat augina dvyliktoką sūnų Naglį iš ankstesnės santuokos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų