REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Mindaugas Papinigis (nuotr. TV3)

Iki Nacionalinės filmo „Kunigo naudą velniai gaudo“ premjeros laiko mąžta. Filmo kūrybos procesas jau baigtas, tačiau ruošiantis premjerai, kaip ir filmuojant filmą, iš kūrybinės komandos rankų neišsprūsta kavos puodelis.

24

Iki Nacionalinės filmo „Kunigo naudą velniai gaudo“ premjeros laiko mąžta. Filmo kūrybos procesas jau baigtas, tačiau ruošiantis premjerai, kaip ir filmuojant filmą, iš kūrybinės komandos rankų neišsprūsta kavos puodelis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kava –yra pats svarbiausias maistas aktoriui, režisieriui ar prodiuseriui. Išgėrėm jos ne vieną litrą, kol nufilmavome filmą „Kunigo naudą velniai gaudo“. Nors iki premjeros liko vos kelios dienos, mes, matyt, išgersime ir dar ne vieną litrą, kol visi darbai bus baigti“, - juokavo aktorius ir filmo prodiuseris M. Papinigis.

REKLAMA

Būtent todėl pirmadienio popietę jis su aktorių būriu susitiko „Vero cafe“ kavinėje Vilniaus centre. Prisimenant kiek kavos nutekėjo filmavimo aikštelėje, čia buvo pristatyta ir speciali, filmui skirtos kavos: „Dieviška palaima“ ir „Velniška pagunda“.

„Šios kavos ne tik atspindi filmo pavadinimą, bet ir subtiliai perteikia apie ką jis bus: Velniškai gundantis, nes jame vaidina viena gražiausių šalies aktorių Toma Vaškevičiūtė ir palaimintas paties Dievo, nes... nes taip papraščiausiai yra“, - šmaikščiai kalbėjo prodiuseris.

REKLAMA
REKLAMA

Kava svarbu ne tik kino, bet ir muzikos kūrėjams. Todėl renginyje dalyvavo ir grupės „Baltasis Kiras“ vokalistas Tautvydas Augustinas. Jis atliko romantišką filme skambėsiančią dainą „Lupytės“.

„Mums labai smagu, kad kinematografininkai randa kažką naudingo mūsų skambesyje ir tai gali pritaikyti prie filmo scenarijaus peizažo. Mes esame už tokias menines kolaboracijas, todėl laikomes tokios pozicijos, kad jei kūrėjai kviečia, tai ir skrendam. Džiaugiamės, kad galime būti reikalingi ir naudingi“, - sako vienas iš grupės lyderių Tautvydas Paulius Augustinas Augustinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kavomis pasimėgauti ir su kūrybine komanda pasišnekėti atėjo: aktoriai Mindaugas Papinigis, Asta Baukutė, Akvilna Ubartaitė, Audrius Paulavičius, Jonas Braškys, Šarūnas Banevičius, viena iš filmo scenarisčių Justina Dirsė, Povilas Skaisgirys ir kiti.

Filmo kavų pristatyme dalyvavo ir TV3 magiško projekto „Didysis magijos šou“ dalyvis Antonas Lavrentjevas. Visiems susirinkusiems jis demonstravo triukus su kortomis, kavos puodeliais ir dingstančiais pinigais, kurie atsirado laimo citrinoje.

„Aktoriai yra tokie patys žmonės, kaip ir visi kiti. Ypač kai šalia nėra kamerų į triukus jie reaguoja taip pat kaip ir Kinijos fabriko darbuotojai, kaip ir visi kiti pasaulio žmonės. Mano tikslas yra ne tik nustebinti, bet ir pralinksminti“, - sakė iliuzionistas Antonas Lavrentjevas

REKLAMA

Šios ypatingos kavos bus parduodamos visą filmo „Kunigo naudą velniai gaudo“ rodymo kino teatruose laikotarpį.

Kriminalinė komedija „Kunigo naudą velniai gaudo“ siekia parodyti, ne tik koks gražus ir naujas yra kaimas, kokie nevykėliai yra piktadariai, bet ir kad amžinos vertybės visuomet yra ir bus. Nesvarbu ar tu gyveni 2015 m. ar 1903 m.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų