REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ekonomistas Gitanas Nausėda savaitgalį keliasi kepti blynų

Nors maisto gaminimas – ne ekonomisto Gitanos Nausėdos sritis, tačiau yra keli dalykai, kuriuos jis daro gerai – tai miltiniai ir bulviniai blynai, „Žinių radijui“ sakė SEB banko prezidento patarėjas.

Nors maisto gaminimas – ne ekonomisto Gitanos Nausėdos sritis, tačiau yra keli dalykai, kuriuos jis daro gerai – tai miltiniai ir bulviniai blynai, „Žinių radijui“ sakė SEB banko prezidento patarėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kepant miltinius ir bulvinius blynus, ypatingo serviravimo nereikia, bet jeigu jau mano išrankiosios dukros sako, kad, tėvai, padarei gerai, tai reiškia, kad kažką padariau gerai. Blynai yra turbūt mano vienintelė sritis, kurioje aš esu įpareigotas dažną šeštadienį arba sekmadienį tiesiog natūraliai pakilti iš patalo pirmas, nueiti ir padaryti tai. Šeimyna to tikisi pagrįstai, yra lūkesčiai, kad tai padarysiu, ir nėra jokio atsikalbinėjimo“, - laidoje „Ačiū, kad atėjote“ sakė G. Nausėda.

REKLAMA

Jis pasakojo, kad į bulvinių blynų tešlą deda svogūno, grietinės, nemažai pipirų, o bulves skuta ir tarkuoja rankomis.

„Dar darau kavą rytais, bet tikrai nesu gurmaniškų patiekalų gamintojas, kuris valandomis gamina ir bando ištobulinti patiekalą ir jo išorinį vaizdą, tam neturiu aistros ir polėkio“, - sakė SEB banko prezidento patarėjas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų