REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dvyniai. Šiais metais  sulauksite daug įvairių projektų, netruks naujų darbų ir idėjų. Urano impulsai suteiks jums vilčių ir troškimų. Monotonišką gyvenimo būdą praskaidrins tobulėjimas moksluose, profesiniame gyvenime, užmegsite naujų ir naudingų pažinčių, kurios jums teiks pasitenkinimą. Lengviau priimsite kompromisus, spręsite ilgai kamavusias problemas.

REKLAMA
REKLAMA

Darbas

Praėję metai buvo įtempti ir darbingi, o šiais metais pasiruoškite naujam vėjo gūsiui. Turėsite  daugiau progų atsipalaiduoti, lėtinti darbo tempą, pailsėti. Jei galvoje turite dar neįgyvendintų tikslų, tikėtina, kad jie taps realūs ir greitai juos įgyvendinsite . Nuo gegužės mėnesio jums atsivers nauji keliai ir galimybės, užmegsite naudingų pažinčių. Verslą palanku plėtoti nuo rudens.

REKLAMA

Meilė

Jūsų romantinis gyvenimas taps intensyvesnis nei anksčiau.  Turėsite vėl susidurti su neišspręstais klausimais, užsilikusiomis problemomis ir jas nedelsiant spręsti. Prasidėjus naujiems metams būsite emocingesnis ir labiau pažeidžiamas. Kita vertus, praeities nusivylimai skatins jus imtis priemonių, padėsiančių išsigydyti nuoskaudas bei  pradėti naują ir darnų gyvenimą. Daug kas priklausys nuo nuotaikų ir šaltakraujiškumo reaguojant į įvairias susiklosčiusias situacijas. Jei turite antrąją pusę, šiais metais ims pildytis jūsų slapti norai ir fantazijos. Venkite konfliktų ir nesutarimų – ramūs pokalbiai  ir gebėjimas įsiklausyti  atneš jūsų santykiams daug naudos ir santarvės.  Jeigu esate vienišas, šie metai žada kur kas daugiau pažinčių ir pasimatymų.

REKLAMA
REKLAMA

Pinigai

2012-ųjų metų pradžioje Dvynius užguls finansiniai rūpesčiai, kamavę dar praėjusiais  metais. Iki pat žiemos pabaigos teks priiminėti svarbius, su finansais susijusius sprendimus. Kuo greičiau tai padarysite, tuo laimingesni būsite – atsivers naujos galimybės,dėl kurių jūsų gyvenimas taps dar malonesnis. Galbūt jums bus grąžinta skola ar atlikta paslauga, kurią seniai buvote užmiršę. Rudens pabaigoje galbūt turėsite galimybę  papildomai užsidirbti – nepraleiskite jos.

Santykiai

Būsite taip susirūpinęs savimi ir jums svarbiais dalykais, kad pamiršite rodyti išskirtinį dėmesį jus supantiems žmonėms, šeimos nariams bei antrajai pusei. Dėl to jausitės kaltas ir būsite priverstas dar kartą permąstyti savo prioritetus. Nors metų pradžia nebus lengva, tačiau gegužės ir liepos mėnesiais bendrauti ir užmegzti naujus ryšius Dvyniams bus daug paprasčiau. Stebinsite aplinkinius ir sulauksite ne tik dėmesio, bet ir vis stiprėjančio palaikymo. Taip pat tapsite itin gerbiamas naujų draugų rate.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Energija

Marso ir Merkurijaus įtaka jūsų ženklui leis plėtotis fizinei bei dvasinei energetikai. Naujas energijos pliūpsnis įgalins imtis naujos veiklos ir idėjų įgyvendinimo, kurios, be abejonės, neliks neįvertintos. Kita vertus, patartina nepersidirbti rūpintis savo sveikata – galite jaustis protiškai išsekęs. Pasilinksminimai savaitgaliais draugų būryje ar vakarėliuose jums išeis į naudą, padės sumažinti spaudimą ir didėjantį stresą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų