REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Rūta Banionytė (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Šio penktadienio popietę populiaraus tinklaraščio moterims „Šokoladas sielai“ kūrėja Rūta Banionytė su savo sekėjais socialiniuose tinkluose pasidalijo puikiomis naujienomis.

18

Šio penktadienio popietę populiaraus tinklaraščio moterims „Šokoladas sielai“ kūrėja Rūta Banionytė su savo sekėjais socialiniuose tinkluose pasidalijo puikiomis naujienomis.

REKLAMA

Pasirodo, kad žinoma moteris kartu su mylimuoju Mindaugu laukia šeimos pagausėjimo.

Šią žinią Rūta patvirtino ir naujienų portalui tv3.lt.

Puikiomis naujienomis dar kiek anksčiau šiandien Rūta ir Mindaugas nusprendė pasidalinti originaliai, pasinaudoję šiuo metu itin populiaria programėle „TikTok“. Čia jie trumpai papasakojo savo meilės istoriją, o jos pabaigoje paskelbė žinią, jog pagaliau, po 3 persileidimų, jiedu laukia šeimos pagausėjimo – vaikelis turėtų gimti spalio mėnesį.

Minėtame filmuke buvo užsiminta, kad jiedu susipažino 2012 metais, kartu užaugino Rūtos dukrelę iš praėjusių santykių, įkūrė prekės ženklą „Šokoladas sielai“, Venecijoje susižadėjo, o dabar ruošiasi vestuvėms.

REKLAMA
REKLAMA

„Sužinojome gal prieš 5 mėnesius, bet buvo toks dalykas, kad esu turėjusi 3 persileidimus, todėl mes ir šįkart nežinojome, kaip čia bus, ar bus kuo dalintis. Pirmus kartus labai džiaugėmės ir laukėme, o dabar viskas įvyko netikėtai. Kai tiek kartų nudegėme, ilgai tuo ir nesidalinome“, – sakė Rūta.

REKLAMA

Tiesa, pasirodo, kad gerbėjai apie tai, jog R. Banionytė laukiasi, ėmė įtarti jau ir anksčiau. „Kaip ir norėjau pasisakyti, nes su merginomis stengiuosi būti labai sąžininga, bet buvo baisu vėl nudegti. Čia žaidžia ir mano amžius, todėl šioje temoje buvau labai pažeidžiama, norėjau čia privatumo, kol nesustiprėjau“, – savo tokį sprendimą paaiškino ji.

Tiesa, gerbėjai labai dižiaugėsi tiek naujomis žiniomis, tiek ir nauju, itin romantišku Rūtos ir Mindaugo „TikTok“ filmuku: „Galvojome, kaip gražiai tai pranešti, nes kartais būdavo, kad sekėjai jau pamato tą pilvuką, klausinėja, o man buvo labai nedrąsu. Iš tiesų, jaučiausi skolinga visoms savo sekėjoms.“

Savo tinklaraštyje Rūta visuomet atvirai savo gerbėjams pasakodavo apie savo santykius, o kartu su Mindaugu jie dalindavosi ir įvairiais patarimais. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų