REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį šeštadienio vakarą TV3 televizija savo žiūrovams dovanoja netikėtą pramogą, kurios dar nebuvo niekuomet anksčiau – „X faktorius #IšNamų“! 

Šį šeštadienio vakarą TV3 televizija savo žiūrovams dovanoja netikėtą pramogą, kurios dar nebuvo niekuomet anksčiau – „X faktorius #IšNamų“! 

REKLAMA

Tiesioginės transliacijos metu šį vakarą pasirodys ryškiausi populiariausio Lietuvoje muzikinio projekto „X faktorius“ dalyviai. Tiesa, įdomu tai, kad… viskas vyks iš jų pačių namų!

Dalyvių pasirodymus vertins pamilti šou teisėjai: Justė Arlauskaitė-Jazzu, Marijus Mikutavičius, Saulius Prūsaitis ir Saulius Urbonavičius-Samas. Jie, beje, taip pat tai darys iš namų. 

Gerą nuotaiką šį vakarą kurs projekto vedėjai Mindaugas Rainys ir Mindaugas Stasiulis.

Ryškiausi TV3 projekto dalyviai specialiai šiai laida patys paruošė įspūdingus pasirodymus. Žiūrovams suteikta teisė balsuoti ir įvertinti ne tik jų dainas, bet ir dalyvių kūrybiškumą, organizuojant pasirodymus namų sąlygomis. O ką pasakys komisiją?

Pirmoji pasirodė Kristina, kuri užbūrė nepaprastu ir ryškiu pasirodymu. Ji sudainavo Shakiros dainą „Waka waka“.

REKLAMA
REKLAMA

Antrieji pasirodė Titas ir Benas. Justė Arlauskaitė-Jazzu teigė, kad visą pasirodymą klausė užsimerkusi ir mėgavosi jų balsais.

Treti pasirodė „Original copy“, kurie vaizdo įrašą sujungė iš skirtingų namų ir sumontavo į vieną. Grupė, kaip ir visuomet puikiai susidainavo bei parodė, ką kiekvienas grupės narys veikia namuose. Po pasirodymo transliacijos vedėjas Mindaugas Rainys negailėjo jiems plojimų.

REKLAMA

Lukas Jonaitis eteryje pasirodė 4. Čia net komisijos nariai pamiršo, kieno jis buvo mokinys. Nepaisant to, jis visus linksmino savo originalumu bei gera emocija.

Domas Česnuliavičius pasirodė 5. Jis buvo M.Mikutavičiaus mokinys.

Norbertas pralinksmino visus, kuomet sukūrė vaizdo montažą iš senų „X faktoriaus“ laidų.

Kiek vėliau prie tiesioginės transliacijos prisijungė ir moksleivė Martyna.

Paulius – vienas originaliausių „X faktoriaus“ dalyvių. Vos tik prasidėjus vaizdo įrašui, jis iš karto pralinksmino žiūrovus. Jis parodė, kad ir užsidarius kambaryje, galima linksmai praleisti laiką ir sukurti itin smagų vaizdo klipą.

REKLAMA
REKLAMA

Grupė  „Intervalai“ buvo itin pozityvūs.

Juoko bombą susprogdino grupė „120“, kurie atliko smagią dainą „Gangnam style“. Vyrai nepabijojo namuose visaip vaipytis ir smagiai šokti. Jie buvo tikras energijos užtaisas.

Alen Chicco kaip visuomet spalvotas bei ryškus. Jam teisėjai negailėjo gražių žodžių. Jazzu dėkojo jam, kad šis skleidžia ne tik geras emocijas bei kovoja už lygias teises.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų