REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kūno rengybos trenerė Indrė Burlinskaitė ir jos mylimasis kultūristas Liudas Vaisieta sugeba tik puikiai atrodyti, bet ir lepintis tik didelės žalos kūnui nedarančiais saldumynais.

Kūno rengybos trenerė Indrė Burlinskaitė ir jos mylimasis kultūristas Liudas Vaisieta sugeba tik puikiai atrodyti, bet ir lepintis tik didelės žalos kūnui nedarančiais saldumynais.

REKLAMA

Vienas jų iškart patraukė sportininkų poros gerbėjų akį.

Bendroje savo „Instagram“ paskyroje Liudas ir Indrė reguliariai pasidalina įvairiais mankštos pratimais, kurie galėtų padėti pagražinti kūno linijas, ar patiekalų receptais, kurie tikrai nėra tokie nuodėmingi, kaip kad galėtų pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

Dar prieš kurį laiką Indrė buvo pasakojusi, kad labiausiai savo mylimąjį mėgsta lepinti sveikuolišku tinginiu. Ir nors Liudas jo negali atsivalgyti, Indrei pyragas jau kiek pabodo – dėl šios priežasties ji nusprendė išbandyti kiek kitokį, tačiau ne ką prastesnį tinginį.

Sveikuolišku receptu I. Burlinskaitė ir vėl pasidalino bendroje savo ir Liudo paskyroje.

„Šokoladinis tinginys mūsų namuose tapo labiausiai pageidaujamu desertu! Nors tinkamesnis apibūdinimas būtų – vieninteliu trokštamu skanumynu! 

REKLAMA
REKLAMA

Liudas jį dievina, o man kiek nusibodo. Kad labai nenukentėtų Liudas, o ir man patiktų, sugalvojau beveik tą patį, tik visai kitokį baltą tinginį, kuris patiks visiems, kurie mėgsta varškės sūrelius ir kitus panašius pieniškus gardėsius.

REKLAMA

Reikalingi produktai:

  • 3 pakeliai becukriu kokosinių sausainių:
  • 2 pakeliai 9 proc. varškės;
  • 200 ml kokoso pieno;
  • 3 geri šaukštai kokoso aliejaus arba kokoso sviesto;
  • stevijos pagal skoni;
  • riešutų, razinų ir kokoso drožlių (nebūtina), cinamono (nebūtina). 

Kokoso sviestą ištirpiname ant silpnos ugnies, dedame steviją, pilame kokoso pieną, dedame varškę, jei norim, cinamono, ir viską „sublenderiuojame“. Į masę dedame susmulkintus sausainius, riešutus ir kitus pagardus. Išmaišome, dedame į maišelį, formuojame ir valandą laikome šaldytuve. Na ir skanaus!“ – linkėjo Indrė.

REKLAMA
REKLAMA

Šį bei kitus receptus galite pamatyti čia:

Primename, kad dar anksčiau paaiškėjo, kad pora laužo nusistovėjusį stereotipą, kad virtuvėje, neva, sukasi tik moterys. Pasirodo, kad būtent Liudas buvo pirmasis, kuris ėmė stebinti savo mylimąja įvairiais patiekalais. Ir nors dabar tam skirtų įgūdžių turi ir Indrė, L. Vaisieta vis dar pateikia staigmenų.

„Liudas – puikus kulinaras. Kai pradėjome draugauti, maistą visuomet gamindavo jis, nes aš tiesiog mažai ką mokėjau. Dabar šis reikalas dažniausiai mano rankose – labai mėgstu gaminti, ypatingai įvairius sveikuoliškus skanėstus“, – pasakojo Indrė.

Tiesa, nors desertai ir nėra tokie nuodėmingi, kai kurie gerbėjai po bendra Indrės ir Liudo paskyra ėmė klausinėti, kiek gabaliukų per vienąkart galima suvalgyti? „Be abejonės, svarbiausia –– saikas. Vienas gabalėlis pyrago ir stop!“ – auksinę taisyklę priminė Indrė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų