REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Remigijus Daškevičius-Remis, Dominykas Ježeris-OG Version ir Karolina Meschino (tv3.lt fotomontažas)

Praėjusios savaitės pabaigoje socialinių tinklų žvaigždės buvęs mylimasis bei grupės „Flying Saucer Gang“ lyderis Remigijus Daškevičius-Remis paviešino dainą, pavadinimu „Šaukštai po pietų“, kuria įgėlė buvusiam draugui bei naujam Karolinos mylimajam, Dominykui Ježeriui, geriau žinomam kaip OG Version.

20

Praėjusios savaitės pabaigoje socialinių tinklų žvaigždės buvęs mylimasis bei grupės „Flying Saucer Gang“ lyderis Remigijus Daškevičius-Remis paviešino dainą, pavadinimu „Šaukštai po pietų“, kuria įgėlė buvusiam draugui bei naujam Karolinos mylimajam, Dominykui Ježeriui, geriau žinomam kaip OG Version.

REKLAMA

Visą šį laiką tylėjęs ir į viešą skandalą nesivėlęs Dominykas pirmadienio vakarą nusprendė išsakyti savo poziciją. Ir nors daugelis tikėjosi, kad vaikinas duos tokį pat griežtą atsaką „Flying Saucer Gang“, jis papirko gerbėjus jautrumu.

Vaikinas išliejo savo širdį jautrioje dainoje, pavadinimu „Žmonės nesupras“.

„Buvome draugai, mylėjome vienas kitą taip labai, muzika suartino ir išskyrė mus va taip, viską prisiminus ant jausmų sučiupo taip labai“, – dainą pradeda OG Version.

REKLAMA
REKLAMA

„Pykčio ir pagiežos pilni kambariai, žmonės nesupras tikrai, kenčia aplinka, draugai“, – prideda jis.

„Šita visa emocija yra skirta žmonėms, kurie jaučia neapykantas, pagiežas ir taip toliau. Galiu pasakyti, kad iš tikro visi labai ramiai gyvenat, ir, galiu pasakyti, kad nesipykit, nes tai daveda iki labai žiaurių dalykų“, – sakoma dainoje.

REKLAMA

Daina šiuo metu perklausyta jau beveik 80 tūkst. kartų, o gerbėjų reakcijos – vien tik teigiamos. Daugybė žmonių komentavo, jog puiku, kad OG neatsakė neapykanta ir vietoje to pasirinko pozityvą ir jautrumą.

Primename, kad „Flying Saucer Gang“ daina buvusiam draugui buvo kur kas griežtesnė. „Šaukštai po pietų, tavo kieme pranašauju lietų, ne bahūras, kad save su tavim sietų, o pas mane į koncą jau nebėra vietų, o pas mane, tau, šiukšle, jau nebėra vietos, po tokių dalykų iš manęs gali tikėtis tiktai pykčio ir pagiežos, šliužas tu, per gerai tau būtų driežas, nesislink, šitas pokalbis bus viešas“, – repuojama dainoje.

REKLAMA
REKLAMA

Sausio pradžioje tiek socialiniuose tinkluose, tiek ir įvairiuose forumuose ėmė sklisti kalbos, kad dar lapkritį su „Flying Saucer Gang“ nariu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu išsiskyrusi Karolina šiuo metu susitikinėja su kitu tos grupės nariu, Dominyku Ježeriu, žinomu kaip OG Version.

Tiesa, „Flying Saucer Gang“ fanų puslapio nariai ėmė pasakoti apie kitą istoriją – tuo įrašu pasidalijo ir Remigijaus brolis: „Galėčiau parašyti visą litaniją apie tai, bet užteks ir kelių sakinių. Niekada nemaniau, kad reikės kelti tokį postą, bet.. Nežinau, ar žinote, ar ne, bet Karolina Meschino išskyrė grupę ir ogversion jau nebėra jos narys. Meschino, draugaudama su Remiu, melavo ir apgaudinėjo jo šeimą ir jau nuo vasaros galo buvo su OG, kurį vienintelį Remis laikė savo geriausiu draugu. Net neturiu žodžių apie visą tai, tiesiog jaučiu begalinį nusivylimą tiek Meschino, tiek OG. Remis to nenusipelnė. Negaliu patikėti, kad jie abu taip galėjo jį įskaudinti. OG Version nebėra su fsg. Todėl nuo dabar čia kelsiu tik tai, kas susiję su nerealiausiais fsg!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Remigijaus brolis, dalindamasis įrašu rašė, kad žmonės turėtų būti atsargesni bendraudami su kitais, nes bandant žiūrėti tik į geras savybes, galima nepastebėti šlykščių dalykų.

Pati Karolina netrukus kalbas, kad susitkinėja su OG, patvirtino, tačiau teigė, kad negali būti nė kalbos apie išdavystę, mat su juo artimiau bendrauoti ėmė tik tada, kai išsiskyrė su Remigijumi. Parašiusi atvirą laišką savo sekėjams ji pridėjo, kad naujasis jos vaikinas ir Remigijus santykius išsiaiškino vyriškai bei taikiai.

OG Version atsakas:

„Flying Saucer Gang“ kūrinys:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų