REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Kylie Jenner (nuotr. Instagram)

Siautulingai Naujuosius metus atšventusi Kylie Jenner nustebino savo gerbėjus. Moteris paviešino itin pikantiškus kadrus, kuriuose matosi, jog mergina puikiai praleido laiką.

7

Siautulingai Naujuosius metus atšventusi Kylie Jenner nustebino savo gerbėjus. Moteris paviešino itin pikantiškus kadrus, kuriuose matosi, jog mergina puikiai praleido laiką.

REKLAMA

Instagrame ji pasidalijo nuotraukomis, kuriose pozuoja su draugais bei smagiai leidžia laiką.

„The Keeping Up With Kardashians“ žvaigždė Naujuosius metus pasitiko stilingai ir paviešino iš tiesų smagias nuotraukas. Moteris atviravo, kad tokia būsena būna tuomet, kai ši išgeria tekilos. Panašu, kad jai nebuvo liūdna. 

Gerbėjai teigė, kad dar nėra matę jos tokios „laukinės“. Ji pasidavė vakaro linksmybėms ir drąsiai pozavo prieš objektyvą. 

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad garsi moteris pardavinėja ne tik lūpdažius, bet ir šešėlius, pudrą bei kitas kosmetikos priemones.

REKLAMA
REKLAMA

Šį kartą Kylie nustebino ir europiečius, kuriems pranešė svarbią naujieną: „Man labai malonu pristatyti „Kylie“ į Europą. Pradėsime prekiauti „Douglas“ parduotuvėse nuo 2020 metų pavasario.Būkite nusiteikia daugiau.“

REKLAMA

Sužinoję gerbėjai šią naujieną, negalėjo patikėti, kad tai tiesa. Jie teigė, kad jau seniausiai tai padaryti reikėjo ir labai džiaugėsi, kad galės savo mėgstamą kosmetiką įsigyti fizinėse parduotuvėse.

Tiesa, kad jai puikiai sekasi prekyba ir rodo jos itin prašmatnus ofisas.

Milijardierės ofisas išties atima žadą. Čia ne tik daugybė erdvių visiems gyvenimo atvejams, bet ir sukurtas įspūdingas stilius – visur dominuoja rožinė spalva. Sunku patikėti, bet mergina ofise turi netgi specialiai jai sukurtų rožinių „M&Ms“ saldainių, ant kurių išraižytas jos pačios veidas.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, tai – dar ne viskas. Visame ofise iškabinta daugybė neoninių ženklų, kėdės puoštos kailiais, čia yra speciali šampano mašina, daugybė užkandžių ir gėrimų, fotosesijoms skirta patalpa, dušas, specialūs vizažo kabinetai ir netgi kambarys jos dukrelei – atrodo, kad K. Jenner išties turi viską.

Netrukus po to, kai K. Jenner paviešino šį vaizdo įrašą savo „YouTube“ kanale, internautai tiesiog ėmė šėlti.

„Kylie yra be galo turtinga“, „Peržiūrėjau Kylie Jenner ofiso vaizdo įrašą ir supratau, kad jis yra didesnis už „Wal-Mart“, „Mano jaunėlė sesė pasakė, kad peržiūrėjusi Kylie ofiso turą ji ėmė domėtis, ar ji nesamdo žmonių“, „Kylie Jenner ofiso turas man priminė, koks esu vargšas ir koks turtingas norėčiau būti“, „Peržiūrėjau Kylie ofiso turą… supratau, kad turiu labai daug darbo“, – rašė internautai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų