REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Kristina Ivanova (nuotr. asm. archyvo)

Internautai ūžia: Ivanova sulaukė viešų kaltinimų

Garsi moteris pateikė savo atsakymą

Prieš pat gražiausias metų šventes Kristina Ivanova atsidūrė skandalo sūkuryje – internautai moterį kaltina pigių kiniškų prekių perpardavinėjimu.

3

Prieš pat gražiausias metų šventes Kristina Ivanova atsidūrė skandalo sūkuryje – internautai moterį kaltina pigių kiniškų prekių perpardavinėjimu.

REKLAMA

Prieš keletą dienų „Facebook“ grupėse, kuriose kalbama apie grožį, pradėjo sklisti nuotraukos, kuriose lyginama Kristinos neseniai pristatyta „Kristina beauty“ kolekcijos šešėlių paletė ir panašiai atrodanti kita, kurią galima įsigyti lietuvių pamėgtame tinklapyje „Aliexpress“.

Naujienų portalui tv3.lt K. Ivanova teigė, kad ši situacija jai yra žinoma, tačiau ji nenori apie tai kalbėti.

„Dėl šios temos kalbėjau su įvairiais žurnalistais. Šiuo metu jos nekomentuoju. Tai vienareikšmiškai susivienijimas prieš mane“, – portalui tv3.lt sakė moteris.

Gavus išsamesnį komentarą tikimės papildyti. Iki 2020 m. sausio 23 d. papildomas komentaras nebuvo pateiktas.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad praėjusių metų rudenį „Grožio studijos Kristina“ įkūrėja, vizažistė ir grupės „Kristal“ lyderė pranešė, jog žada įgyvendinti savo seniai pamirštą svajonę – sukūrė vardinę „Kristina Beauty“ kosmetikos linija.

REKLAMA

„Grožio srityse sukuosi jau septynerius metus, būtent šioje srityje jaučiuos kaip žuvis vandenyje. Turiu patį geriausią kolektyvą ir pačius geriausius klientus, kuriems atiduodu visą savo meilę. Jau trečius metus dirbu kaip profesionali vizažistė ir gražinu savo klientes.

Darydama makiažus išbandau labai daug įvairių kosmetikos priemonių, todėl tikrai turiu savo nuomonę apie produktus, analizuoju jų sudėtis ir moku juos pasirinkti. Būtent todėl ir atgimė seniai užmiršta svajonė ir noras startuoti su mano vardo kosmetikos linija. Noriu sukurti grožio priemones moterims, kurios joms padėtų atrodyti puikiai ir jų veiduose atsirastų šypsena ir pasitikėjimas.

REKLAMA
REKLAMA

Aš tikrai žinau, kad komplimentas turi savo kainą, tačiau tam nereikia turėti daug pinigų, reikia tik tinkamų priemonių. Galiu atskleisti tik tiek, kad pirmieji mano vardo produktai bus susiję su vizažistės darbu, o vėliau planuoju plėsti savo grožio liniją“- kalbėjo Kristina.

„Aš esu moteris dievinanti klasiką ir subtilumą, todėl tiksliai žinojau kokio noriu logotipo, o dizainerė Paulė Čyžaitė nesunkiai tai įgyvendino. Taip gimė „Kristina Beauty“ klasikinio stiliaus logotipas su kristalu. Kristalas jau patapo mano vizitine kortele. Grupės „Kristal“ logotipe puikiuojasi kristalas, tad savo grožio linijos logotipe taip pat norėjau kad jis atsikartotų. Juk pas Kristiną būtinai turi būti kristalų“ – šypsodamasi naujienomis tą kartą dalinosi K. Ivanova.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų