REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
B. Cooperis ir I. Shayk, T. Scottas ir K. Jenner, C. Carino ir Lady Gaga (nuotr. SCANPIX) tv3.lt fotomontažas

2019 metais tiek Lietuvos, tiek ir užsienio pramogų pasaulyje netrūko skyrybų – skyrėsi net ir tie, kurių santykių tvirtumu buvo neabejojama.

9

2019 metais tiek Lietuvos, tiek ir užsienio pramogų pasaulyje netrūko skyrybų – skyrėsi net ir tie, kurių santykių tvirtumu buvo neabejojama.

REKLAMA

Kviečiame prisiminti visas užsienio žvaigždes, kurios netikėtai pasuko skirtingais keliais, o jų veidai būtent todėl nuolat šmėžavo žiniasklaidoje.

1. Tristanas Thompsonas ir Khloe Kardashian

Žinoma pora jau buvo išgyvenusi vieną skandalą, kai krepšininkas buvo „pagautas“ besibučiuojantis su kita moterimi, kai Khloe buvo 9-tąjį mėnesį nėščia. Vis dėlto šių metų vasarį nutiko dar baisesnis dalykas – Tristaną slapta pabučiavo geriausia Khloe sesers Kylie draugė, Jordyn Woods. Nuo to laiko Kardashian-Jenner klanas savo gyvenimuose nebenori matyti nei Tristano (su kuria Khloe augina dukrelę), nei, tuo labiau, Jordyn.

2. Lady Gaga ir Christianas Carino

Vos pasirodžius filmui „Taip gimė žvaigždė“, kuriame Lady Gaga ir Bradley Cooperis suvaidino įsimylėjelius, kalbos apie tarp jų užsimezgusį romaną netilo ir už filmo aikštelės ribų. Tiesa, tuo metu Gaga turėjo sužadėtinį, Christiano. Deja, dar per „Grammy“ apdovanojimus ji pasirodė be sužadėtuvių žiedo, o netrukus pasirodė ir žinia, jog jie – nebe kartu. Užsienio pramogų pasaulio užkilisiuose sklido kalbos, jog C. Carino neva bandė pernelyg sukontroliuoti Gagą.

REKLAMA
REKLAMA

3. Bradley Cooperis ir Irina Shayk

B. Cooperis taip pat išsiskyrė su savo mylimąja Irina Shayk. Būtent tai daugelį paskatino galvoti, kad Gaga ir Cooperis iš tiesų vienas kitam jautė stiprius jausmus, kurie neapsiribojo tik filmu. Vis dėlto net ir praėjus daugiau, nei pusei metų po jų abiejų skyrybų,  jie taip ir nepradėjo romano realiame gyvenime.

REKLAMA

4. Adele ir Simonas Konecki

Po 8 metų, kuriuos praleido kartu su savo vyru Simonu, skirtis nusprendė ir kita žinoma dainininkė, Adele. Tiesa, panašu, kad skyrybos privertė Adelę kaip reikiant pakeisti savo gyvenimą, mat netrukus po to ji numetė net 20 kilogramų.

5. Kendall Jenner ir Benas Simmonsas

Nepaisant to, kad daugelis yra linkęs galvoti, kad Kendall – vienintelė Kardashian-Jenner klano narė, kuriai nė motais santykiai, realybė, pasirodo, kiek kitokia. Viena garsiausių pasaulio manekenių kurį laiką puoselėjo šiltus jausmus krepšininkui Simmonsui. Kaip užsienio žiniasklaidai pasakojo artimi jų šaltiniai, jų santykiai paprasčiausiai išsisėmė.

REKLAMA
REKLAMA

6. Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas

Daugelį nustebino ir vos 7 mėnesius santuokoje išgyvenusių Miley Cyrus ir aktoriaus Liamo Hemswortho skyrybos. Įdomiausia tai, kad dar tą pačią dieną, kai paaiškėjo, kad jie – išsiskyrė, Miley buvo pastebėta besibučiuojanti su Kaitlynn Carter jachtoje. Šiuo metu mergina susitikinėja su Cody Simpsonu.

7. Bella Hadid ir The Weeknd

Pora jau kurį laiką skiriasi ir taikosi, tačiau dabar teigiama, kad jų skyrybos – galutinins taškas. O priežastis, kuri jų meilė sutrukdė labiausiai, buvo atstumas. Vis dėlto nėra ko stebėtis, nes jis – vienas garsiausių pasaulio atlikėjų, o ji – supermodelis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

8. Katie Holmes ir Jamie Fox

Katie ir Jamie niekuomet per daug neatviravo apie savo santykius, tačiau, kai praėjus 6 metams, jie išsiskyrė, nustebino ne vieną. Anot užsienio žiniasklaidos, žmonės nugirdo vakarienės metu restorane kalbančią Kate, kuri patikino, kad viskas, kas domina Jamie, yra jo darbai – jiedu dėl to nesusitikinėja jau kelis mėnesius.

9. Kylie Jenner ir Travisas Scottas

Dar vienos skyrybos Kardashian-Jenner klane. Vis dėlto šios pasaulį nustebino labiausiai, mat pora atrodė be galo vienas kitą įsimylėjusi. Deja, nors iš pradžių buvo kalbama, kad jiedu daro tik pertrauką, dabar panašu, kad kartu jie tikrai nebebus. Anot užsienio žiniasklaidos, pora i santykių norėjo skirtingų dalykų. Kylie svajojo apie didesnę šeimą, tuo tarpu Travisui tai buvo nepriimtina. Abu jie augina dukrelę Stormi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų