REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
J. Arlauskaitė-Jazzu, G. Kilčiauskienė, S. Prūsaitis (tv3.lt fotomontažas)

Šių metų muzikinės laidos „X faktorius“ dalyviai yra laikomi vienais stipriausių, per visą laidos gyvavimo periodą, o staigmenų čia netrūko jau pat pirmos tiesioginės laidos, kai žinomą dainininkę bei komisijos narę Justę Arlauskaitę-Jazzu pakeitė kita žinoma atlikėja, Giedrė Kilčiauskienė.

10

Šių metų muzikinės laidos „X faktorius“ dalyviai yra laikomi vienais stipriausių, per visą laidos gyvavimo periodą, o staigmenų čia netrūko jau pat pirmos tiesioginės laidos, kai žinomą dainininkę bei komisijos narę Justę Arlauskaitę-Jazzu pakeitė kita žinoma atlikėja, Giedrė Kilčiauskienė.

REKLAMA

Moteris džiaugėsi patirtimi ir pasakojo, kad visuomet smagu pasirodyti pirmoje laidoje, kai būni gerietis. Vis dėlto tik nedaugelis žino, kaip iš tiesų Giedrė susijusi tiek su projekto, tiek ir su kitais „X faktoriaus“ komisijos nariais.

Pirmąją „X faktoriaus“ tiesioginę laidą Jazzu pavadavusi Giedrė pasakojo, kad toks sprendimas buvo priimtas pasitarus kartu su minėta komisijos nare. „Kalbėjomės prieš laidą –  susirašėme, nes tuo metu Lietuvoje Justės nebuvo. Kadangi Justė yra mano vaikas, ant mano akių užaugusi, smagu, kad tarp mūsų išlikęs tas pats geras ryšys. Ji sakė, kad kito žmogaus be manęs ji čia ir negalėjo įsivaizduoti“, – patirtimi dalijosi G. Kilčiauskienė.

Paklausta, kaip ją priėmė kiti komisijos nariai, žinoma moteris juokėsi sakydama, kad tai – jos artimi bičiuliai: Mes su Prūsaičiu anksčiau dainavome grupėje „Overtone“. Realiai, Sauliuko karjera toje grupėje ir prasidėjo. Visų karjeros prasidėjo šalia manęs (juokiasi). Justės – šalia manęs, Prūsaičio – irgi drauge. Mes nuo pat pradžių buvome, esame ir liksime labai šiltai bendraujantys bičiuliai ir geri draugai.“

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors G. Kilčiauskienė vadina save tikru laimės kūdikiu, jog pasirodė laidoje tik kartą, pasirodo, kad ji neretai moko „X faktoriuje“ pasirodančius atlikėjus ir užkulisiuose. „Favoritus jau turiu, bet kadangi esu „X faktoriaus“ vaikų užkulisinė mokytoja, negaliu išskirti nė vieno viešai“, – šyptelėjo ji.

REKLAMA

Kadangi Giedrė užsiminė, kad puikiai matė J. Arlauskaitės-Jazzu augimą, paklausta, kaip ji pasikeitė per visus savo karjeros metus, žinoma dainininkė negailėjo jai pagyrų.

„Aš jai dažnai parašau komplimentus ir išreiškiu savo meilę gražiais žodžiais. Man, stebint jos interviu, kiekvienais metais būna vis smagiau, nes ji tiesiog skleidžiasi. Net ir būdama 16 metų ji buvo labai nuovokus ir fainas vaikas, bet su seno žmogaus siela, todėl mes bendravome kaip draugės, o ne kaip mokytoja ir mokinė. Tačiau normalu, kad buvo ir naivumo. O dabar man džiugu matyti, kad ji išaugo ir toliau augs labai faina ir protinga moteris, su labai giliomis mintimis“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, anot G. Kilčiauskienės, Jazzu patobulėjo ne tik savo vidinėmis savybėmis, bet ir kaip atlikėja. „Ji – be galo talentinga. Gabi buvo ir pačioje pradžioje, bet einant metams, ji atrado savyje savarankiškų spalvų ir savo vizitinę kortelę. Jei anksčiau ji dar buvo ieškojimo kelyje, dabar labai džiugu, kad ji kiekvienais metais dainuoja vis geriau“, – džiaugėsi ji.

Giedrė pridėjo, kad nemažai pasikeitė ir S. Prūsaitis. „Kada grojome grupėje „Overtone“, mūsų muzika buvo labai laisva, ir kiekvienąkart koncertuose tie kūriniai suskambėdavo kitaip. Tiesiog kūno kalba ir žvilgsniu nuspręsdavome, kuris tuo metu dainuos. Manau, kad tuo metu su Sauliumi mes buvome labai fainai susižaidę – tiko ir mūsų balsai, ir kūno kalba. Buvo tikrai fainas periodas“, – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, paklausta, kodėl grupė „Overtone“ vis dėlto iširo, G. Kilčiauskienė teigė, kad čia galėjo būti pačių įvairiausių priežasčių. „Kiekvieną kartą pabūti kažkurioje vietoje mums yra skirta tam tikrą laiką. Šios grupės laikas buvo trumpas. Tiesą sakant, aiškios priežasties nė nežinau – viskas išėjo natūraliai, savaime. Mes koncertavome gal du metus. Gaila, kad nėra įrašų, nes programa buvo tikrai labai stipri, ir, aš manau, jog pralenkusi laiką“, – prisiminimais dalijosi ji.

Vis dėlto dabar žinoma moteris palaiko artimus ryšius tiek su Juste, tiek ir su Sauliumi, o pati ne tik sėkmingai koncertuoja, bet ir toliau moko kitus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų