REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Daina Bosas (nuotr. Fotodiena.lt)

Žavingoji Lietuvos verslininkė Daina Bosas, pasižyminti išpuoselėta elegancija ir stiliumi, šiandien mini ypatingą dieną. Gruodžio 5 dieną, jai suėjo 49-eri.

21

Žavingoji Lietuvos verslininkė Daina Bosas, pasižyminti išpuoselėta elegancija ir stiliumi, šiandien mini ypatingą dieną. Gruodžio 5 dieną, jai suėjo 49-eri.

REKLAMA

Garsi šalies moteris naujienų portalui tv3.lt papasakojo savo grožio ritualą bei prabilo apie santykį su dukra.

Nepriekaištingo grožio moteris pasakojo, kad jai svarbiausia – sveika gyvensena: „Stengiuosi naudoti gerą ir kokybišką kosmetiką, tačiau man svarbiausia – sveikas gyvenimo būdas: miegas, sportas ir sveika mityba.“

Anot moters, jos kasdienė rutina prasideda nuo ankstyvo ryto, kuomet išleidžia vaiką į mokyklą, o vėliau ji suranda laisvo laiko ir pasportuoti.  Kalbėdama apie maistą, ji teigė, kad nėra vegetarė ar veganė, tačiau atidžiai žiūri, ką valgo.

„Aš valgau viską, tiesiog sveikai“, – šyptelėjo ji.

Veikli  moteris atskleidė ir didžiausią savo priešą, kurio stengiasi visais įmanomais būdais išvengti: „Jau per tiek laiko išmokau pasiskirstyti darbus, kad nepervargčiau, o labiausiai nemėgstu streso. Jis yra didžiausias mano priešas, tad stengiuosi jo nepatirti.“

REKLAMA
REKLAMA

Dainą Bosas renginiuose galima sutikti visuomet pasitempusią, elegantišką, karts nuo karto viešumoje ji pasirodo su savo dukra Maria Julie Randers. Jos it dvi geriausios draugės, nuolat besišypsančios ir susikibusios rankomis. Kalbėdama apie santykius su dukra, Daina neslėpė, kad šiuo metu jos puikiai sutaria.

REKLAMA

„Buvo visko, kaip ir pas kitas šeimas, tačiau Marija jau suaugo, jai dvidešimt metų. Aš džiaugiuosi viskuo, ką Marija daro. Ji yra gerai besimokanti mergina. Aišku, mūsų planai buvo truputį kitokie dėl mokslų, bet dėl tam tikrų priežasčių nepavyko, gal pavyks kitąmet“, – atviravo verslininkė.

Tęsdama pasakojimą apie dukros ateities viziją bei svajas, ji užsiminė ir apie norą studijuoti svetur: „Dukra norėjo studijuoti Danijoje, bet jie nesulaukė atestato. Danijoje atestatus priima iki liepos 5 d., o Lietuvoje juos įteikia liepos viduryje/pabaigoje. Tad danai nelaukia, bet jie nemato problemos, kad ji kitais metais stotų. Marija nenorėjo prarasti mokslo metų, tad šiemet stojo į ISM (Vadybos ir ekonomikos universitetas). Manau, ateitis parodys, ar ji stos į Danijos universitetą, bet jai ir čia labai patinka.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų