REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
59
Ramūnas Rudokas ir Justina Rudokė (Greta Skaraitienė/Fotobankas)

Šį pirmadienio vakarą sostinėje įvyko ilgai lauktos bei tikrų įvykių įkvėptos kriminalinės dramos „Pasmerkti. Pajūrio džiazas“ premjera kviestinei publikai. 

59

Šį pirmadienio vakarą sostinėje įvyko ilgai lauktos bei tikrų įvykių įkvėptos kriminalinės dramos „Pasmerkti. Pajūrio džiazas“ premjera kviestinei publikai. 

REKLAMA

Sostinėje įvykusios premjeros nepraleido ir gausus būrys garsenybių.

Tarp jų – gimtadienį švenčianti Vaida Skaisgirė, Agnė Grigaliūnienė, Naglis Bierancas, Marija Grabštaitė, Neringa Zeleniūtė ir Martynas Tyla, Ironvytas, Rolandas Skaisgirys, Milita Daikerytė, Inga Norkutė bei daugelis kitų.

Savo vyro bei filmo režisieriaus R. Rudoko palaikyti atvyko ir jo žmona Justina – pora atrodė tarsi iš Holivudo. Justina buvo pasipuošusi švarko tipo raudona suknele, o Ramūnas akis papuošė akiniais nuo saulės.

Filme pasakojama tikrų įvykių įkvėpta verslininko Roko Kybarto (aktoriaus Tado Gryn įkūnytas personažas) ir taip vadinamo „auksinio jaunimo“ istorija, vykusi Lietuvos pajūryje. 

REKLAMA
REKLAMA

Partnerystė – labai svarbi ir šioje kriminalinėje dramoje apie auksinį jaunimą, kuris turi viską, bet nori daug daugiau. Ambicijos, meilė ir pinigai – sprogstamasis užtaisas, kuris iki pamatų sudrebins snūduriuojančią Klaipėdą, o sprogimo banga sugriaus ne vieną likimą ir atims ne vieną gyvybę.

REKLAMA

„Klaipėdoje išnaudojome viską: uostą, jachtas, gražius pastatus, aukštus pastatus. Sukaupėme fantastiškų vaizdų lobyną. Filmavimo metu idealiai krito kortos, oras buvo kaip užsakytas. Kai reikėjo saulės – prašau, šviečia, kai norėjome, kad lytų iš giedro dangaus – tai ir vyko. Reikėjo darganos – manėme, kad teks panaudoti daug lietaus mašinų, bet ne – pats dangus diktavo, kad taip būtų. Klaipėda yra antras miestas po Olimpo“, – šypsojosi R. Rudokas.

Apie tai, kuo šį kartą nustebins naujojo filmo žiūrovus, juostos režisierius R. Rudokas dar ir anksčiau nenorėjo per daug atvirauti. „Šis filmas bus nenuspėjamas, intriguojantis, pavojingas ir romantiškas – visai kaip džiazas ir pajūris“, – pasakojo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, juostoje nusifilmavo ir gražuolė jo žmona, Justina Rudokė. „Vienam epizodui reikėjo gražių merginų. O aš gražesnių už savo jauną, protingą, žavingą žmoną Justiną nepažįstu“, –  dar anksčiau sakė R. Rudokas.

Pagrindinius vaidmenis filme atlieka Tadas Gryn, Justina Nemanytė, Jokūbas Bareikis, Marius Jampolskis, Andrius Žiurauskas, Edgar Bechter. Filme taip pat vaidina Simonas StorpirštisKarolis Kasperavičius, Arnas Ašmonas, Akvilė Žirgulytė, Arnas Ašmonas ir kt.

Visos premjeros akimirkos – nuotraukų galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų