REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius (M. Žičiaus nuotr.)

Šeštadienio vakarą Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyko jubiliejiniai, penktieji technikos apdovanojimai „Tech Top 2019“, kurių  nepraleido ir gerai pažįstami pramogų pasaulio veidai.

30

Šeštadienio vakarą Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyko jubiliejiniai, penktieji technikos apdovanojimai „Tech Top 2019“, kurių  nepraleido ir gerai pažįstami pramogų pasaulio veidai.

REKLAMA

Susirinkusių svečių laukė įspūdingi  Džordanos Butkutės, Vaido Baumilos ir Justės, Justino Jaručio, G&G Sindikato, Monikos Marijos, Kristinos Radžiukynaitės, legendinio Vaigauskų dueto ir kitų muzikos žvaigždžių pasirodymai.

Renginio nepraleido ir vakar popietę apie skyrybas su mylimuoju bei grupės „Flying Saucer Gang“  nariu Remigijumi Daškevičiumi paskelbusi socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino. Pora atrodė ir toliau puoselėjanti vienas kitam šiltus jausmus. Tiesa, Karolina buvo užsiminusi, kad į šį renginį atvyks vis dar su antrąja puse.

Pasidalijusi miela jų asmenuke, K. Meschino rašė:

„Jau porą mėnesių sklinda kalbos, reguliariai gaunu šimtus žinučių iš jūsų su klausimu: „ar jūs vis dar kartu su Remiu?“ Iš tiesų, tai čia mano grybas yra, kad visad esu su jumis per daug atvira, ir per daug rodau savo privatų gyvenimą, nes po to gailiuosi, ir kai vyksta kažkas panašaus į skyrybas, nori nenori, tenka skirtis ne dviese, o su visa šalimi, nes neišvengiamai apie tave rašys, kalbės, visiems įdomu, visi gyvena kartu su tavimi tavo gyvenimą ir nori įlysti tau į triusikus, pakritikuot, pasakyt „sakiau tau, sakiau“… 

REKLAMA
REKLAMA

Remis yra gražiausia ir tikriausia, kas man yra nutikę gyvenime, mes per šiuos pusantrų metų kartu visada neatsiplėšdami vienas nuo kito 24/7 patyrėme, man atrodo, daugiau, negu kitos poros per 5 metus. Jis yra mano svajonių vaikinas ir dar daugiau. 

REKLAMA

Tiesiog būna visokių gyvenime laikotarpių ir krizių, mūsų situacijoje kaltų nėra, mes jau porą mėnesių labai labai daug kalbamės ir analizuojame, į kokį mes čia užburtą ratą esame įsisukę, nežinau, ar tai pertrauka, ar čia „Mercury ir Retrogade“ su*iso visiems galvas, bet kol kas mes nusprendėme jog mums geriau pabūti atskirai. Galbūt pabuvę atskirai suprasime, kad negalime vienas be kito, ir galų gale, mus vėl likimas suves kartu, ir grįšime vienas pas kitą. 

Mes gerai ir be galo šiltai sutariame, leidžiame laiką kartu ir su bendrais draugais, vienas kitą be galo mylime, galėčiau 5 dalių knygą parašyti apie tai kiek daug visko jaučiu.... Kol kas yra taip – kvailokai jaučiuosi, jog turiu teisintis kažkam, bet tiesiog pabodo kalbos už akių ir detektyvai. Gal tai dar net ne pabaiga. Išjungiu komentarų skiltį, nes noriu tik pozityvių emocijų, šiandien su Remiu varom į Techtop apdovanojimus, laukia nereali diena!“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, renginyje pora turėjo ir specialią užduotį. Geriausio telefono nominaciją teikęs K. Meschino ir R. Daškevičiaus duetas scenoje turėjo pademonstruoti, kaip su keisčiausiais daiktais padaryti tūkstančių „like“ vertą „instagramo“ nuotrauką.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad K. Meschino ir R. Daškevičius vienas kitam viešai jausmų nebeslėpė nuo praėjusių metų liepos mėnesio. Socialiniuose tinkluose tąkart išplito vaizdo įrašas ir nuotrauka, kurioje jie užfiksuoti besibučiuojantys „Flying Saucer Gang“ koncerto Palangoje metu. 

Karolina ir Remigijus turi ne tik tokias pačias tatuiruotes, bet kartu yra sukūrę ir bendrą kūrinį, kurį pristatė gegužės mėnesį. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų