REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Kristen Stewart ir Robert Pattinson (nuotr. SCANPIX)

Juosta „Saulėlydis“ sužavėjo tūkstančius visame pasaulyje, o pagrindinius vaidmenis čia sukūrusiems aktoriams Kristen Stewart ir Robertui Pattinsonui tai tapo tarsi šuolis į sėkmę ir žinomumą. 

5

Juosta „Saulėlydis“ sužavėjo tūkstančius visame pasaulyje, o pagrindinius vaidmenis čia sukūrusiems aktoriams Kristen Stewart ir Robertui Pattinsonui tai tapo tarsi šuolis į sėkmę ir žinomumą. 

REKLAMA

Vis dėlto daugelį domino ne tik jų vaidyba, bet ir ryšys, kurio kameros jau nebeužfiksuodavo – praėjus daugeliui metų, K. Stewart pagaliau ryžosi apie tai kalbėti atvirai.

Aktorė užsienio žiniasklaidai pripažino, kad jos jausmai Robertui buvo tikrai tikri, vis dėlto jiems tekdavo susidurti ir su nemažai iššūkių. Vienas jų – paparacai. Anot Kristen, šie juos kartais netgi vydavosi, todėl jiedu niekuomet nežinodavo, kaip elgtis – savo jausmus demonstruoti viešai ar geriau pasilaikyti tik sau.

„Mes turėjome save sukontroliuoti nuo daugybės patirčių. Niekuomet neidavome gatve susikibę rankomis, nes nenorėdavom paparacams duoti to, ko jie tikisi. Tačiau tai, kad eidami gatve negalėjome demonstruoti jausmų, tikrai labai erzino“, – atviravo aktorė.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, K. Stewart pripažino, kad praėjus daugeliui metų po to, kai jų santykiai nutrūko, jai apie tai kalbėti yra labai keista. „Niekuomet neleidau sau pasakyti, kas iš tikrųjų nutiko, nes labai jaudinausi, kad nepasirodyčiau trokštanti dėmesio. Mes kartu praleidome metų metus, tai buvo pirma mano meilė, o Robas – pats geriausias“, – pridėjo ji.

REKLAMA

Negana to, aktorė pripažino, kad jiedu svarstė ir apie santuoką, o ji išties būtų norėjusi tapti R. Pattinsono žmona. „Aš nesu itin tradicinių pažiūrų, tačiau kartu kiekvienas mano ryšys, kuriame esu buvusi, maniau, kad jis – paskutinis. Niekuomet nebuvau labai įprasta“, – toliau dėstė aktorė.

Tiesa, dabar jau kurį laiką K. Stewart šiltus jausmus puoselėja tos pačios lyties atstovėms. Neseniai ji atskleidė, kad „Marvel“ kino juostos kūrėjai jau netgi liepė slėpti jos seksualinį gyvenimą. Aktorė pasakojo, jog niekada gyvenime dėl to nesigėdijo.

Artėjant naujai „Čarlio angelai“ juostai, žvaigždė pripažino, kad jos seksualumas vis dėlto turėjo neigiamos įtakos jos karjerai, vis dėlto jai pačiai tai nė kiek nerūpi. Kristen buvo liepta viešumoje nesilaikyti susikabinus rankomis su savo antrąja puse, nesibučiuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų