REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Valda Bičkutė atvėrė savo namų duris (tomasfoto.lt nuotr.)

Žinomos lietuvių aktorės Valdos Bičkutės-Valiukienės ir poeto Mindaugo Valiuko šeimoje – graži šventė. 

16

Žinomos lietuvių aktorės Valdos Bičkutės-Valiukienės ir poeto Mindaugo Valiuko šeimoje – graži šventė. 

REKLAMA

Porai sekmadienį gimė dukrelė.

Apie tai V. Bičkutė pranešė socialiniuose tinkluose, pasidalijusi dukrelės rankute. „Šiąnakt atvyko Marija Valiukaitė. Esam sveiki ir laimingi“, – brūkštelėjo ji.

Apie tai, kad laukiasi mergaitės, V. Bičkutė-Valiukienė dar anksčiau pasakojo naujienų portalui tv3.lt. „Iš tiesų, panašiau, kad gims mergaitė. Bet tos ekoskopijos lyg šešėlių teatras – kol negimė, tol neaišku. Paskutinįkart gydytoja sakė, kad balsuočiau už mergaitę“, – tąkart kalbėjo ji.

Vis dėlto nepaisant to, Valda ir Mindaugas buvo sugalvoję vardus tiek mergaitei, tiek ir berniukui.

Valda buvo prabilusi ir apie laukimo mėnesius – žinoma aktorė pasakojo, kad nors pirmieji nėštumo mėnesiai buvo ganėtinai sunkūs, vėliau viskas ėjosi kur kas sklandžiau. 

REKLAMA
REKLAMA

Per savo gimtadienį Valda prabilo ir apie tai, kad ateityje jai svarbiausia bus suderinti motinystę su karjera. „Savaime aišku, kad viskas susiję su tuo nauju motinystės momentu, kad būtume visi sveiki, ramūs, laimingi ir kad pavyktų po truputėlį vėl viską pradėti derinti – ir motinystę, ir aktorystę. Apie pavasarį, atšilus orui, jau planuojame spektaklius. Aišku, ne per smarkiai, bet suvaidinti spektaklyje, reiškia bent 3 valandom išsiruošti iš namų – tai nėra labai daug. Norėčiau, kad viskas taip gražiai ir sklandžiai susilietų į vieną vagą“, – sakė V. Bičkutė-Valiukienė.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad V. Bičkutė ir M. Valiukas žiedus sumainė praėjusių metų rudenį Vilniaus Šv. vysk. Stanislovo ir šv. Vladislovo arkikatedroje. Suknelę moteriai vestuvėms moteriai sukūrė Juozas Statkevičius. Iškart po vestuvių pora išsiruošė į povestuvinę kelionę – medaus mėnesį praleido Islandijoje.

Ankščiau V. Bičkutė atviravo apie savo meilę ir rimtus santykius:

„Dvidešimt metų bendravom ir staiga pradėjo vykti kažkokia magija. Mindaugas tai pajuto ir griebė jautį už ragų, aš nespėjau nė atsipeikėti, kai mes staiga atsidavėm jausmams. Suvokiau, kad manyje noro priešintis jiems nėra“, – atvirai prisipažino Valda Bičkutė.

REKLAMA
REKLAMA

37-erių aktorė ir ketveriais metais vyresnis poetas, dramaturgas Mindaugas Valiukas susipažino prieš gerus du dešimtmečius. Tuomet į jaunų menininkų būrį dar septyniolikmetę V. Bičkutę atsivedė jos vaikinas. Tačiau po kurio laiko santykiai nutrūko, o štai pažintis su Mindaugu virto gražia ilgamete draugyste. Jis siųsdavo eilėraščių rankraščius, ji – kviesdavo jį į savo spektaklius. Tačiau nei vienas negalėjo pagalvoti, kad po tyra bičiulyste slepiasi kur kas gilesni jausmai. Juolab, Mindaugas buvo vedęs, augino dukrą.

„Kai supratau, kad mano santuokos projektas baigėsi, ėmiau dairytis aplink. Negalvojau, kad visam laikui liksiu vienas, vėl norėjau kurti šeimą ir dalytis gyvenimu su kažkuo. Supratau, kad per visus tuos metus arčiausiai manęs buvo vienintelis žmogus, su kuriuo man gera, su kuriuo iš tikrųjų norėčiau būti iki antvožo. Tai buvo tikroji mano meilė. Tada aš tai pajutau labai aiškiai. Ir vieną dieną apie tai teko prisipažinti ir Valdai“, – laidos „Gyvenimas“ kūrėjams prisipažino M. Valiukas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau nerti stačia galva į naujus santykius garsi aktorė neskubėjo. Praeityje ji jau buvo išgyvenusi ne vienus subyrėjusius ar nenusisekusius santykius, todėl, kaip pati sako, praėjusi savo pragarą, ji išmoko vertinti dviejų žmonių ryšį. Vis dėlto, Mindaugo ryžtas ir geras humoro jausmas po kurio laiko pavergė Valdos širdį.

„Didžiausia laimė moteriai jaustis ramiai, atsipalaidavusiai, saugiai šalia vyro, kuris visaip tau kasdien rodo, kad esi svarbiausia ir vienintelė jo gyvenime, kad tave myli, nežinau, kas daugiau ir geriau begali būti. Mindaugas daro viską, kad jausčiausi ypatinga. Iki šiol galvoju: Dieve, toks vyras buvo visą laiką šalia manęs ir aš to nesugebėjau anksčiau pamatyti, kaip čia taip atsitiko“, – sako Valda Bičkutė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų