REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
2
 „Seksas ir miestas“  (nuotr. SCANPIX)

Amerikiečių serialas „Seksas ir miestas“ vos tik atsirado televizijos ekranuose – tapo žiūrimiausiu. Dauguma žmonių taip įsijautė į šį serialą, kad net peržiūrėdavo jį kelis kartus. Dabar socialiniame tinkle pasirodė niekur nematyti šio serialo kadrai.

2

Amerikiečių serialas „Seksas ir miestas“ vos tik atsirado televizijos ekranuose – tapo žiūrimiausiu. Dauguma žmonių taip įsijautė į šį serialą, kad net peržiūrėdavo jį kelis kartus. Dabar socialiniame tinkle pasirodė niekur nematyti šio serialo kadrai.

REKLAMA

Šie kadrai tapo tikra interneto sensacija, kadangi apie šį serialą kalbama vis rečiau.

Šio serialo gerbėjai visus  sezonus nekantriai laukė, kol išvys aktorę Sarah Jessica Parker su vestuvine suknele. Dabar instagrame šis kadras tapo tikra sensacija.

Gerbėjai pamatė, jog serialo filmavimui buvo paruoštos net kelios vestuvinės suknelės. 

Po nuotrauka buvo rašoma: „Būk! Retai matytos nuotraukos iš Carrie vestuvinės suknelės. Mes tikrai pasirinksime spalvingesnius, puošniausius variantus, kurie kalba apie ponios Bradshaw antiinstitucinį ruožą. Tačiau vėl neabejotinai yra žvilgtelėti į altorių į baltą pufą. Labiau žeminantis. Kartais jūs turite pasirinkti istoriją per madą, ne apie seksą ir miestą.“

Primename, kad „Sekso ir miesto“ serialas vis dar puikiai žinomas. Serialo režisierius Darrenas Staras neseniai gerbėjams pranešė džiugią žinią – ruošiama dar viena premjera.

REKLAMA
REKLAMA

Naujausias režisieriaus kūrinys vadinsis „Emily in Paris“, o pagrindinė aktore taps Lily Collins.

Šiuo metu suplanuotus dešimt serialo serijų, kurios truks po 10 minučių. serialo pagrindinė veikėja iš vidurio vakarų Amerikos atvyksta dirbti į Prancūzijos sostinę. Naujas gyvenimas, karjera, nauji posūkiai šiek tiek primins „Sekso ir miesto“ scenarijų.

REKLAMA

Pagrindinė aktorė L.Collins paskirta būti ir serialo prodiusere, pasak šaltinių, serialas turėtų pasirodyti 2020 metais.

Liūdna žinia

Prieš metus „Sekso ir miesto“ gerbėjus pradžiugino žinia, kad yra kuriama trečioji filmo dalis, tačiau po ilgų kalbų aktorė Sarah Jessica Parker pranešė gniuždančią žinią – ji patvirtino, kad trečioji filmo dalis neišvys dienos šviesos.

Niujorko baleto renginyje aktorė buvo paklausta apie kuriamą trečiąją filmo dalį, tačiau jos atsakymas nenudžiugino.

„Tai baigta... Mes to nedarysime“, – renginyje, kuriame dalyvavo kartu su vyru Matthew Brodericku, kalbėjo aktorė.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš nusivylusi. Mes turėjome gražų, šmaikštų, širdį virpinantį, džiaugsmingą scenarijų. Tai nuvilia ne tik dėl to, kad mes negalėsime papasakoti šios istorijos, tačiau ir dėl to, jog jautėme didžiulį visuomenės norą tęsiniui“, – pripažino pagrindinė filmų herojė.

Pranešama, kad trečiosios filmo dalies nutraukimą lėmė aktorė Kim Cattrall, kuri nebenorėjo vaidinti Samanthos Jones herojės. Moteris teigė šiuo metu turinti kitų svarbių projektų, kuriuos būtina įgyvendinti. Ši žinia pranešta vos kelios dienos iki pradedant filmuoti naują „Seksas ir miestas“ dalį.

Visos kitos aktorės buvo pasiruošusios įgyvendinti gerbėjų viltis ir sutiko su „Warner Bros“ siūlomu atlyginimu, tačiau kompanija nepanoro kurti filmo, kuriame nebūtų ketvirtosios narės: „Tai būtų nesąžininga gerbėjų atžvilgiu“, – sprendimą paaiškino jie.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų