REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Krepšininkai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai yra gan aktyvūs socialiniuose tinkluose. Gražiausiomis asmeninio gyvenimo akimirkomis žinomi vyrai mielai dalijasi ir bendroje socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje. 

Krepšininkai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai yra gan aktyvūs socialiniuose tinkluose. Gražiausiomis asmeninio gyvenimo akimirkomis žinomi vyrai mielai dalijasi ir bendroje socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje. 

REKLAMA

Neseniai Darjušas Lavrinovičius su gerbėjais pasidalijo nuotrauka, kurioje jis ir jo žmona Edita spalvingai apsirengę, pora nusprendė grįžti į praeitį ir prisiminti 80-uosius.

Pasidalijęs kadru Lavrinovičius bendroje paskyroje brūkštelėjo: „Atgal į 80-uosius. Argi neatrodome gerai?“

Tokia apranga neliko nepastebėta ir draugų bei sekėjų. Jie kaipmat pradėjo spausti „patinka“ po nuotrauka bei apipylė porą komplimentais.

„Stilingi“, „Pagaliau puikiai atrodai tokį stilių ir palaikyk“, – liaupsių negailėjo gerbėjai.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad krepšininkas Darjušas Lavrinovičius su žmona Edita jau kelis mėnesius gyvena pačiomis gražiausiomis akimirkomis – pora birželio mėnesį trečiąjį kartą tapo tėvais ir susilaukė dukros.

REKLAMA
REKLAMA

Džiugia naujiena apie dukros gimimą pora pasidalijo feisbuko paskyroje – „LavTwins“. Jis parašė, jog dukrai sutuoktiniai išrinko Leylos vardą.

Dar šių metų pavasario pradžioje „Lietuvos garbė“ apdovanojimuose pasirodžiusi Edita Lavrinovič sukėlė tikrą apkalbų lavina – jos apranga užminė mįslę, kad moteris laukiasi trečiosios atžalos.

REKLAMA

Suapvalėjusį pilvuką moteris slėpė po prigludusia suknele, tačiau tąkart atsakė, kad tai – valgymo pasekmė.

Paklausta apie stilių, moteris buvo atviresnė: „Sukneles ir drabužius prieš renginius renkuosi ilgai negalvodama. Ką sugalvoju, tą ir rengiuosi. Viskas būna ekspromtu, daugiausiai pasiruošimui skiriu pora valandų“, – kalbėjo krepšininko žmona.

Darjušas ir Edita Lavrinovičiai sausio mėnesį laidoje „Raudonas kilimas“ prasitarė, kad labai norėtų sulaukti šeimos pagausėjimo ir yra tam pasiruošę.

Prieš keturiolika metų atšoktos vestuvės tik dar labiau sustiprino Darjušo ir Editos tarpusavio santykius, o iš judviejų meilės gimė ir du nuostabūs sūnūs. Laidoje „Raudonas kilimas“ pora atskleidė – jiedu norėtų susilaukti ir daugiau vaikų.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš esu vienturtė, todėl nežinojau, koks geras jausmas yra turėti brolių ar sesių. Buvau tikra, kad ir savo šeimoje turėsiu vieną vaikelį ir man to užteks. Tačiau Darjušas pakeitė mano nuomonę ir dabar, kai turime du sūnus, vis dažniau pagalvojame, kad norėtumėm ir daugiau vaikų... Norime didelės šeimos“, – atviravo Edita.

Paklausta, ką reiškia būti krepšininko žmona, Edita pasakojo, kad dėl nuolatinio gyvenamos vietos keitimo ji niekada nejutusi jokios naštos. Priešingai – gyvenimas skirtingose šalyse tik praplėtė akiratį tiek jai, tiek vaikams.

„Aš nemanau, kad tai buvo pasiaukojimas. Priešingai, tai tarsi gyvenimo dovana – mes daug keliavom, gyvenome puikiuose miestuose, susipažinome su kultūra. Taip pat vaikai daug pamatė, todėl manau, kad tai tik privalumas, o ne našta. Man niekada nebuvo sunku, tiesiog susikrauni lagaminus, susikrauni vaikus, gyvūnus ir skrendi“, – laidoje pasakojo Edita.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų