REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Renatos Šakalytės-Jakovlevos gyvenime – permainos. Garsi TV laidų vedėja nėrė į internetinę žiniasklaidą ir tapo laidos „Lūžis“ redaktore ir vedėja.

Renatos Šakalytės-Jakovlevos gyvenime – permainos. Garsi TV laidų vedėja nėrė į internetinę žiniasklaidą ir tapo laidos „Lūžis“ redaktore ir vedėja.

REKLAMA

Pirmoji jos viešnia – gerai žinoma aktorė, visuomet geros nuotaikos bei pozityviai nusiteikusi – Ineta Stasiulytė.

„Laida „Lūžis“ yra kitokia – čia atvykstantys žmonės pasakoja apie savo gyvenimą, bet pradeda kalbėti nuo vieno sprendimo, kurį buvo sudėtingiausia priimti“, – tvirtino R. Šakalytė-Jakovleva.

Laidoje aktorė I. Stasiulytė prisiminė vieną skaudžiausių etapų savo gyvenime – nutrūkusius santykius su šokių mokytoju ir dainininku Eduardo Gimenez.

8 metus trukusi draugystė pasibaigė, tačiau pora per tą laiką susilaukė dukros Upės. Visgi pati Ineta tvirtino, kad tą žingsnį jie privalėjo žengti ne vien tik dėl savęs, tai buvo ir sprendimas dėl jų trijų.

REKLAMA
REKLAMA

„Skyrybos yra mūsų abiejų dalykas. Tai yra svarbus dalykas gyvenime, esminis, viskas pasikeičia. Kalbėti man vienai jam nesant čia kalbėti apie mūsų sukurtą gyvenimą, kuris niekur nenutrūko, būtų didelė išdavystė. Mes pradėjome gyventi atskirai, bet smagiausia, kad visąlaik jis buvo mano vaiko tėtis, o aš būsiu jo mama.

REKLAMA

Dabar santykiai yra nuostabūs, puikūs, geresni nei tada, kai buvome kartu. Kartais tie lūžiai pakeičia abu žmones, kai gali pažiūrėti visai kitomis akimis: su dar didesne meile ir pagarba vienas kitam kaip žmogui. Atsitraukus iš toliau yra kitoks matymas“, – kalbėjo Ineta.

Moteris taip pat pasidalijo savo įžvalgomis apie dabartinius santykius, papasakojo, kaip pasikeitė jos požiūris į dviejų žmonių kuriamą laimę.

„Dviejų žmonių santykiai yra labai gyvas organizmas, bet niekada nebus rezultato. „Viskas, mes pasiekėme tobulybę ir gyvename joje“ – ne, mes esame žmonės, kurie keičiasi, pastoviai esame virsme. Esminis dalykas – priimti vienam kitą tokį, koks jis yra. Neidealizuoti. Aš pradedu idealizuoti, turiu lūkesčių iš jo, jis nepatenkina, man atrodo, kad kažkas su juo negerai. Neduok, dieve, ateina mintis, kad galima kažką pakeisti... Jis yra toks, koks yra, nėra toks, kokį norėčiau matyti. Kai priimu žmogų, koks jis yra, tada rezultatas yra toks, kokio noriu“, – šyptelėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ineta taip pat pasidalijo ir patarimu, kuris jos ir Deivydo santykiuose pasiteisino. „Kalbėtis, bet išmokti kalbėtis, pasakyti savo jausmus, lavinti ir plėsti savo jausmų žodyną. Yra vienas būdas kalbėtis „tu, tu, tu“ ir kitas būdas kalbėti, kad „aš, aš, aš“. Aš išmokau, bet tai nėra paprasta“, – sakė aktorė.

Skyrybas su mylimu žmogumi, dukros tėčiu, išgyvenusi Ineta tvirtino, kad tai jų santykius perkėlė į kitą lygmenį ir davė tik daugiau naudos.

„Per didžiausias metų šventes su Eduardu susiskambiname, vienas kitam padėkojam, vienas kitam buvome ir mokytojai, ir pamatėme save kitokiomis spalvomis, o tos patirtys yra labai dėkingos. Skyrybos yra labai skausmingas procesas abiem pusėm, bet prie viso to laikui bėgant ir atsitraukus, galima gauti didesnių dovanų“, – kalbėjo moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Ineta pridūrė, kad visą laiką mačiusi gražų tėvų santykių pavyzdį, ji taip pat įsivaizdavo ir savo gyvenimą. Visgi nutiko kiek kitaip: „Galvojau, kad bus taip, kaip pas tėvus. Mamai buvo 20, tėčiui 21-eri, tada gimiau aš. Tada man buvo 20, 21, 22-eji – aš neturėjau vaiko... Supratau, kad mano siužetas bus visiškai kitas. Tada pajutau, kad tuo amžiumi atitrūkau nuo tėvų modulio. Supratau, kad to nėra, o kad tą modulį galvoje nešiojuosi“, – sakė I. Stasiulytė.

Kokia pamoka tapo skyrybos ir kokie pokyčiai įvyko jos pačios viduje žengus nelengvą žingsnį? Sužinosite, kokia šiandien Ineta yra moteris, mama ir kaip dabar kuria santykius su mylimuoju Deividu, antros dukros Frėjos tėčiu. Ir kodėl, pasak Inetos, taip svarbu gimus vaikui nepamiršti vyro bei savęs?

Visi savo gyvenime esame priėmę kokius nors sprendimus. Bet ar susimąstėme, kuris jų buvo sudėtingiausias arba sunkiausias priimti? Ir koks gyvenimo lūžis įvyko po to, kai galiausiai apsisprendėme? Naujienų portalo tv3.lt laidoje „Lūžis“ įvairūs Lietuvos žmonės – tiek žinomi, tiek ir nežinomi atvirai dalinasi savo gyvenimo lūžiais: kaip jiems sekėsi priimti sudėtingiausius sprendimus, kodėl tai tapo tokia svarbia patirtimi ir ko ji išmokė bei gali išmokyti kitus?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų