Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
"Gudručiai" - dėl skonio nesiginčijamasi
Viskas tom pasakita actas
Šis povaras kiaušinio neišvirtu , apsimetėlis kokiu reta .
Jei tik kur perskaitau apie actą - iškart aišku, kad toks "šefas" tik kiaulėms jovalą virti tinkamas.
darosi i lenina panasus
Prieš kepdami šaškykus pasisiokit ant jų tikrai daug skaniau bus po kepimo aš čia rimtai.
Lietuviai bijo acto,nes šašlykai su rūgštele jiems asocijuojasi su sovietmečiu. O be rūgštelės valgai šašlykus - ir kažko trūksta skonio pilnumui. Šiaip tai visi marinatai geri,esmė gerai iškepti bet neperkepti.
Geras kulinaras lidlo nereklamuoja.
Iš Radzevičiaus bet kokiam marinate, geriausias Joninių maistas
Vytaras Radzevičius atskleidė legendinį šašlykų marinatą: užsirašykite iš karto