Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
taip savo receptas - glušau - receptai persiduoda kartom , o asiol ant Lietuvos
O šašlykas,kur druska?Bus kaip kepta varlė be skonio,tik su medumi.
Kiek galima apie ėdalą, mulki?!?
"Gudručiai" - dėl skonio nesiginčijamasi
Viskas tom pasakita actas
Šis povaras kiaušinio neišvirtu , apsimetėlis kokiu reta .
@W
Iš kaimiečio - kaimo neišvarysi
Jei tik kur perskaitau apie actą - iškart aišku, kad toks "šefas" tik kiaulėms jovalą virti tinkamas.
darosi i lenina panasus
Prieš kepdami šaškykus pasisiokit ant jų tikrai daug skaniau bus po kepimo aš čia rimtai.
Lietuviai bijo acto,nes šašlykai su rūgštele jiems asocijuojasi su sovietmečiu. O be rūgštelės valgai šašlykus - ir kažko trūksta skonio pilnumui. Šiaip tai visi marinatai geri,esmė gerai iškepti bet neperkepti.
Vytaras Radzevičius atskleidė legendinį šašlykų marinatą: užsirašykite iš karto