• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gardi ir paprasta vakarienė!

O šiam patiekalui reikia:


  • vištienos krūtinėlių filė (sunaudojau 3)

  • šiek tiek daugiau nei pusės puodelio miltų

  • druskos, pipirų pagal skonį

  • 2 didelių kiaušinių

  • 1.5 puodelio džiūvėsėlių

  • 0.5 puodelio tarkuoto „Džiugo“ sūrio

  • sviesto, aliejaus kepimui


Procesas:

Kiaušinį išplakam su šaukštu vandens. Kitoj lėkštėj sumaišom miltus su pipirais ir druska. Trečiam inde sumaišom džiūvėsėlius su „Džiugo“ sūriu.

Vištienos krūtinėlę supjaustom į 2-3-4 dalis – pagal poreikį. Kiekvieną dalį išmušam mėsos plaktuku. Plonai, iki kelių mm storio.

Mėsą apvoliojam miltuose, tada panardinam į kiaušinių plakinį, ištraukiam, nuvarvinam perteklių, pavoliojam džiūvėsių ir sūrio mišiny. Kepam įkaitintam aliejaus ir sviesto mišinyje – vienam kepimui užtenka 1-2 šaukštų aliejaus ir šaukšto sviesto. Taip iškepam visą mėsytę. Patiekiam su salotom.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų