REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasara – šašlykų kepimo gamtoje metas, todėl siūlome išbandyti egzotišką šašlykų receptą.

Vasara – šašlykų kepimo gamtoje metas, todėl siūlome išbandyti egzotišką šašlykų receptą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Reikės:

600–800 g vištienos krūtinėlės;

indelio konservuotų, žiedais pjaustytų ananasų;

didelės paprikos;

2 šaukštų cukraus,

3 šauktų obuolių acto;

1 šaukšto krakmolo;

vandens, druskos, pipirų.

Paruošimas:

ananasus, papriką ir vištieną supjaustyti nedideliais, vienodo dydžio gabalėliais, įberti druskos ir pipirų. Ananaso sultis, actą ir cukrų supilti į puodą ir užvirti. Krakmolą išmaišyti šaltame vandenyje ir supilti į verdantį skystį, pavirti, kol skystis sutirštės. Saldžiarūgštį padažą pilti ant vištienos, paprikos ir ananasų. Po pusvalandžio  ant iešmelių mauti po gabalėlį ananaso, vištienos, paprikos ir t.t.

Kepant šašlykus galima periodiškai aptepti likusiu padažu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų