REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Galiu paneigti mitus, kad geriems šašlykams reikia mėsą marinuoti parą. Ne, mums užteko 30 minučių ir šašlykai buvo minkšti, sultingi, kvapnūs“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

Galiu paneigti mitus, kad geriems šašlykams reikia mėsą marinuoti parą. Ne, mums užteko 30 minučių ir šašlykai buvo minkšti, sultingi, kvapnūs“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Ingredientai: 1 kg kiaulienos nugarinės, 2 šaukštai dž. bazilikų, 2 šaukštai dž. raudonėlių, 1 šaukštelis maltų baltųjų pipirų, 1 šaukštelis druskos, 1 šaukštas dž. petražolių, 1 šaukštas maltos paprikos, 1 šaukštelis česnakinės druskos, 1 šaukštelis smulkintų dž. pomidorų.

Marinato receptas

Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome nemažais gabalais. Ištriname prieskoniais ir leidžiame pasimarinuoti apie 30 minučių.

Veriame ant iešmų ir kepame. Valgėme su gaiviomis pavasario salotomis.

P.s. Iškepto nėra nuotraukos, nes greitai neliko...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų