Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mėgstu šaltibarščius tirštus, kad visko būtų daug, o ne skiestus ir praskiestus“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Mėgstu šaltibarščius tirštus, kad visko būtų daug, o ne skiestus ir praskiestus“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 3: 1 l kefyro; 2 v. š. grietinės; Pundelis krapų; Pundelis svogūno laiškų; 2 agurkai; 200 ml marinuotų burokėlių; Žiupsnis druskos; 3 kiaušiniai.

Šaltibarščių receptas

Kiaušinius išverdame. Agurkus sutarkuojame. Krapus ir svogūnų laiškus pasmulkiname. Daržoves sumaišome.

Pagardiname druska, įmaišome grietinę ir supilame kefyrą. Sriubą išmaišome. Pagardiname virtais smulkintais kiaušiniais. Neįsivaizduoju šaltibarščių be virtų bulvių. Skanaus. Gražaus, šilto pavasario.  

Eiliniai šaltibarščiai. Kas čia naujo ?
Niekinis straipsnelis :(
nieko naujo....ir šaltibarscius ir taip visi valgo su bulvem o ne su mesa
Tai kad čia klasikinis receptas. Neturit apie ką rašyt.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų